Kampparien kotiottelut Solidsportilta – Toiseksi paras vaihtoehto seurata jääpalloa

KAUSI KÄYNNISTYY – KAMPPARIPELIT NÄHDÄÄN MYÖS NETISSÄ

 

Mikkelin Kampparien kotiottelut jääpallon Bandyliigassa tulevat jälleen suorana lähetyksenä Solidsport-palvelusta. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen, joka on maksutonta.

 

Solidsport Kampparit

 

Kauden mittaan Kampparit lähettää suorana myös junioripelejä, mutta näistä tiedotetaan tarkemmin ottelukohtaisesti.

Kampparien kotiotteluiden kuvaamisesta huolehtivat kokeneet ammattilaiset, joilla on usean vuoden kokemus urheilutapahtumien kuvaamisesta.

 

– Haluamme tarjota jääpalloyleisölle toiseksi parhaan vaihtoehdon. Parastahan on tietysti seurata otteluita paikan päällä Hänskin katsomossa, mutta nettilähetykset tuovat Kampparit myös esimerkiksi etäkannattajien ulottuville, toteaa Kampparien toiminnanjohtaja Jarkko Vahvaselkä

– Tottakai jääpallo on aina parasta paikan päällä, mutta suorat nettilähetykset mahdollistavat katsomisen mikäli ei jostain syystyä pääse paikan päälle Hänskiin.

 

Ottelulähetykset pyritään pitämään maksuttomina. Katsojat voivat halutessaan ostaa ns. katsomolipun maksamalla haluamansa summan MobilePayn kautta.

 

Ottelut lähetetään myös selostettuna. Pelien pääselostajana on kahden viime kauden tapaan Ville Niskanen, jonka ohella lähetyksissä kuullaan vierailevia asiantuntijoita.

– Selostaminen on pikkupojan unelma, jota olen päässyt Kampparien mukana toteuttamaan. Jääpallo on hieno taito- ja vauhtilaji, jonka tunnelmat pyrimme parhaamme mukaan välittämään myös kotikatsomoihin, vaikka bandy onkin parasta paikan päällä, Niskanen toteaa.

 

Ensimmäistä kertaa Hänninkentän laidalla ollaan perjantaina 17. marraskuuta, kun Bandyliigan kausi alkaa naapuri WP 35:ttä vastaan. Ottelulähetys alkaa hyvissä ajoin, sillä ennen ottelua luvassa on pientä ennakkospekulointia tulevasta kaudesta.

 

KAMPPARIT – WP35 perjantaina 17.11. klo 18.30 Hänskissä – Tervetuloa!

 

 

 

Kampparit/tiedotus