Jääpallokoulu vetää väkeä, koululaisjääpalloturnaus maaliskuussa

18.02.2019 | Juniorit

Kampparien jääpallokoulu on tarkoitettu 2010- ja sen jälkeen syntyneille tytöille ja pojille. 2010-syntyneet voivat myös taitojen karttuessa pelata seuran P10-junioreissa.

Jääpallokoulun ”rehtorina” on jo useamman vuoden aikana toiminut Joni Maaranen. Jonin positiivinen ja leikkimielinen asenne sekä vuosikymmenien lajikokemus on vetänyt jääpallokouluun hyvin uusia jääpallon harrastajia. Tänäkin vuonna ryhmään kuuluu reilut kolmekymmentä pelaajaa.

Jääpallokoulun harjoituksiin on kuulunut syksyn saliharjoitukset sekä Hänskin tekojäällä jääharjoitus maanantaisin kello 17.00-18.00. Kampparien jääpallokoulu maksaa kaudessa 20 €, joka on seuran jäsenmaksu. Jääpallokoulun mailat sekä jäävuorot sponsoroi Rakennusliike OLA Oy.

Jääpallokouluun ehtii vielä hyvin mukaan tälläkin kaudella, joten uudet pelurit ovat erittäin tervetulleita kokeilemaan raikkaan ulkolajin viehätystä!

OP:n koululaisjääpalloturnaus 12.-13.3.2019

Aikoinaan Joni Maarasen käynnistämä koululaisjääpalloturnaus pidetään jo 23. kerran. Turnaus pelataan kevään koittaessa, kun muut jääpallosarjat on saatu päätökseen 12.-13.3. Hänskin tekojäällä. Turnauksessa on omat sarjat 3-4 sekä 5-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Tänä vuonna turnaukseen on ilmoittautunut Mikkelin alueen kouluista ennätykselliset 48 joukkuetta. Hänskissä riittää hulinaa noiden kahden päivän aikana. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

Koululaisjääpalloturnaukseen ilmoittautuneet joukkueet

Artikkeli julkaistu alun perin Kamppariuutisissa 15.2.2019