A-junnuille rutiinipelillä kotivoitto Akilleksesta

28.01.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Kampparit U21 jatkoi torstai-iltana Hänskissä siitä mihin viime peleissä on pyritty. Puolustetaan tiiviisti koko joukkueena ja hyökätään laajalla rintamalla. Ollaan aktiivisena yhtenäisellä joukkueella.

– Ekalla jaksolla oli parempaa tekemistä – pallo liikkui suhteellisen ok ja saatiin muutamia hyviä hyökkäyksiä. Vietiin selkeästi peliä ja saatiin pidettyä Akilles pois maalipaikoista. Meillä oli ekalla jaksolla saumat useampaankin maaliin, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertoi.

Tauolle mentiin Kampparien 4-1 johdossa.

– Toisella jaksolla mentiin hieman Akilleksen löysävauhtiseen peliin mukaan ja pelin taso laski sen myötä. Peli muutenkin tasoittui, mutta suurempaa hätää meillä ei kuitenkaan ollut. Hyvällä perustekemisellä mielestäni ansaittu rutiinivoitto, Pulkkinen totesi.

Kampparien pelissä oli ilahduttavaa huomata, että maalien muodossa onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Kumppareilla on Nuorten Bandyliigan runkosarjassa jäljellä vielä yksi ottelu, kun JPS saapuu Hänskiin 7.2. Tällä voitolla Kampparit kuitenkin varmisti jo välieräottelun kotikentälle.

Kampparit – Akilles 8-2 (4-1). Kampparien maalit iskivät Topi Montonen (2), Vili Varis, Leevi Attenberg, Topi Saukkonen, Aki Manninen ja Niko Kauppinen (2). Ottelun tallenteen voi katsoa SolidSportista.