A-junnuille kotivoitto JPS:stä keskiviikkona

22.01.2022 | Juniorit, Otteluraportit

Kamppareilla ja JPS:llä oli molemmilla ennakkoon muutama poissaolo aloituskokoonpanoista, mutta sehän avaa näyttöpaikkoja nuoremmille. Kamppareissa tulikasteensa Nuorten Bandyliigassa saivat Touko Tähtinen ja Jere Immonen. Molemmat pelasivat hienon ottelun ja täyttivät oman ruutunsa juuri niin kuin pitikin. Samalla poissaolot toivat isompaa vastuuta ne, jotka normaalisti jäävät pienempään rooliin.

Olosuhteet olivat hyvät, vaikka ensimmäisellä jaksolla pieni räntäsade teki jäästä hieman raskaan, mutta toisella puolikkaalla jää oli huippukunnossa. Ensimmäinen jakso oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja useampiinkin maaleihin. Molemmat lähtivät otteluun hieman tunnustellen ja odottaen pallonmenetyksistä tulevia vastaiskumahdollisuuksia. 

– Etukäteen tiedettiin JPS:n olevan vastaiskuissa vaarallinen erityisesti, kun Tuukka Ässämäki oli kokoonpanossa mukana. Tuukka pääsikin pari kertaa rokottamaan meidän nukahduksista. Ensimmäinen jakso oli kuitenkin suhteellisen kelvollista peliä ja selkeä tason nosto Porvoon otteluun, Kampparien valmentaja Lasse Pulkkinen kertoi. 

Tauolle mentiin Kampparien 3-2 johdossa. Kopissa Kampparit sopi, että lisätään pykälä liikettä, mutta jatketaan edelleen hyvää puolustamista. Taktiikka piti ja toi kotijoukkueelle riittävästi paikkoja, joista viimeisteltiin voittoon tarvittavat maalit.

– Pojat noudattivat hienosti sovittua taktiikkaa. Koko joukkueen puolustusasenne oli hyvällä tasolla ja me halusimme voittoa enemmän kuin kuin vastustaja. JPS joutui operoimaan vain yhdellä vaihtomiehellä, joten heiltä ehkä vähän bensa loppui toisella jaksolla, Pulkkinen pohti.

Kampparit joutui vaihtamaan toiselle jaksolle maalivahtia, ja maalivahdin roolin sai kenttäpelaaja Niko Kauppinen.

– Vaikka koko joukkue ansaitsee isot kiitokset pisteistä, täytyy erikseen mainita Kauppisen Nikon varmat otteet maalilla. Tilanne ja pelipaikka olivat haastavia, Niko hoiti kuitenkin homman hienosti! Lauantaina kohdataan Jyväskylässä varmasti toisenlainen JPS ja silloin meidän joukkuepeli testataan toden teolla, Pulkkinen totesi.

Ottelu päättyi Kampparien 6-3 voittoon. Kampparien maalit iskivät Topi Montonen, Elmeri Hämäläinen, Aapo Pulkkinen (2) ja Veeti Pulkkinen (2). JPS:n kaikista kolmesta maalista vastasi Tuukka Ässämäki.

Lauantain ottelu Jyväskylässä alkaa kello 15.00.