Kampparit U18 on Suomen Mestari!

04.03.2023 | Etusivu, Juniorit, Yleinen

Mikkeliläisryhmä kaatoi Helsingin yhdistetyn joukkueen kotikentällä Hänskissä lauantaina

 

U18-nuorten SM-finaali, Kampparit-Helsinki YJ 4-2 (3-0)

 

Kamppari-ryhmä voitti lauantain loppuottelussa Mikkelissä kotikentällä Hänskissä Helsingin yhdistetyn joukkueen 4-2 (3-0).

-Tiukka ottelu oli ja sellaista odotinkin. Vastustaja oli itse asiassa hienoinen ennakkosuosikki, mutta me voitimme, tuumi valmentaja Tero Kumela.

Kampparien U18-joukkue jatkoi voitollaan erikoista sarjaa: joukkue ei ole hävinnyt koko kauden aikana yhtään ottelua.

Sama koskee muuten Kampparien U16-ryhmääkin.

Mestaruuden voittanut U18-joukkue on varsin nuori, sillä sen runko muodostuu U16-joukkueesta. Ensi kaudelle U18-ryhmästä kasvaa ulos vain kaksi pelaajaa.

Lauantain illassa pelattu loppuottelu oli Kampparien hallussa, mutta Helsingin joukkue antoi hyvän vastuksen.

Ensimmäinen jakso oli Kampparien hallintaa. Joukkue meni taukojohtoon ja vaikka Helsinki painosti vahvasti toisella jaksolla, Kampparien johto säilyi.

Joukkueella oli jopa varaa hukata viimeisellä minuutilla tuomittu rankkari. Kampparien edustusjoukkueessakin pelaava Simo Huotelin tällasi rankin tolppaan. Siinä vaiheessa ottelu jo ratkennut.

Ensi jaksolla Kampparien maaleista vastasi yksi pelaaja, Viljami Kumela, joka viimeisteli hattutempun. Maaleista kaksi syntyi kulmalyönneistä.

Toisella jaksolla kesken Helsingin painostuksen Jere Immonen ja Oskari Kokko puhkoivat vastustajan puolustuksen. Immonen tarjoili ja Kokko maalasi Kampparien neljännen maalin.

Helsingin joukkue pelasi HiFK:n paidassa. Joukkue oli koottu HiFK:n, Botnia ja Vestan nuorista.

-Helsingin yhdistetty oli vakavasti otettava vastustaja. Joukkueella on hyvää luisteluvoimaa, mutta ottelun ratkaisi se, että me teimme maalit, sanoo Tero Kumela.

 

Kampparien maalilla Iivo Korhonen pelasi hyvän ottelun. Lauantain illassa Hänskin jäällä Korhonen ulkoilutti mestaruuspyttyä.

 

 

 

Kampparit U18:

Kalle Tapio, Kasperi Kumela, Viljami Kumela, Topi Montonen, Roope Ravolainen, Paavo Tapio, Simo Huotelin, Aatu Hakkarainen, Eetu Tiimonen, Iivo Korhonen, Elias Tikanoja, Touko Tähtinen, Jere Immonen, Veeti Herranen, Paavo Hatakka, Joonatan Hämäläinen, Oskari Kokko ja Ville Kuitunen.

 

Valmennus: Tero Kumela, Joonas Immonen, Heikki Tähtinen, Mikko Pulkkinen, joukkueenjohto Lauri Tikanoja ja Minna Tapio, huolto: Jarkko Tapio

 

 

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat Mia Herranen ja JA