Treenit pyörii täysillä kaukalossa, isolle jäälle mieli

27.08.2017 | Bandyliiga, Yleinen

Treenit pyörii täysillä

Kamppareiden kesäharjoittelukausi on edennyt tiiviiseen kaukalotreenivaiheeseen. Mikkelin jäähalleissa on päästy kohtalaisesti painamaan harjotteita ja meininki on mainio.

Nuorille pelaajille tarjolla haastavia rooleja joukkueessa

Viime talven joukkueesta on lähtenyt peräti 5 kovan luokan pelimiestä. Liukkoset Juho (Vänersborg) ja Tuomas (Kalix) siirtyivät Ruotsin pääsarjaan, ja Jaakko puolestaan Helsinkiin. Kokeneet maalivahdit Markus Hartikainen ja Erkki Koivuranta ovat näillä näkymin päättämässä komeita peliuriaan.

Lämpimät kiitokset kaikille edellämainituille Herroille upeista hetkistä Mustassa paidassa ja isot onnenpotkut matkalle kohti uusia haasteita!

Tulopuolella joukkueessa on Botniasta tulleet Kasperi Hirvonen ja mainio veskari Juuso Tervonen – Tervetuloa Mikkeliin stadilaiset! Lisäksi harjoituskauden aikana joukkueen mukana treenanneesta oman seuran junioriporukasta useampaa tultanee ajamaan sisään joukkueeseen ja Bandyliigan vauhtiin.

Päävalmentaja Antero Levänen olisi mielissään saadessaan joukkueeseen vielä 1-3 uutta pelaajaa. Verkot on vesillä. Virityksiä on ollut moneen suuntaan ja tarjokkaita olisi ollut Venäjältäkin, mutta alkavalla kaudella joukkueessa nähtänee vain yksi venäläispelaaja, viime kaudella mainiosti joukkueeseen kotiutunut Artem ”Arttu” Shekhovtsov. Arttu palaa joukkueen vahvuuteen syyskuun alussa treenattuaan kesäkauden kotikaupungissaan Arkhangelissa.

Tämänhetkinen joukkue

Tällä hetkellä Kampparijoukkue näyttää seuraavalta:

Maalivahdit:

25 Eetu Sviili, 27 Juuso Tervonen ja 32 Jere Korhonen

Kenttäpelaajat:

2 Joni Maaranen, 4 Sami Mikkola, 6 Joonas Janhunen, 7 Kasperi Hirvonen, 8 Ville Hämäläinen, 9 Mikko Pulkkinen, 10 Kalle Lempinen, 11 Henrik Honkanen, 12 Iisakki Kaivola, 14 Kimmo Huotelin, 22 Esko Liukkonen, 66 Jari Purovirta, 77 Artem Shekhovtsov, 93 Santeri Laitinen sekä Vili Korhonen ja Jimi Siiteri

Vauhtia Edsbyn’in isosta hallista kahteen otteeseen

Kampparit reissaa syksyn aikana Ruotsin Edsbyn’issä kahdesti, 22.-24.9. sekä 13.-15.10. Lisäksi syksyn ohjelmaan kuuluu totutusti Suomen Cup 27.-29.10.

Lisää Kamppareiden kauteen valmistautumisesta ja joukkueen kuulumisista lähiaikoina!

-LT-