Olli-turnaus hienolla Kampparivoitolla käyntiin

Jyväskylän Olli-turnaus: JPS – Kampparit 3-6 (1-2)

Kampparit kohtasi Jyväskylän turnauksen avausottelussa JPS:n. Turnauksen avausottelu Jipsin ja Kamppareiden välillä päästiin pelaamaan loistavissa olosuhteissa.

Ottelun ensimmäinen jakso oli pelillisesti hiukan sekavaa peliä molemmilta mutta Kampparit pääsi 1-2 johtoasemassa tauolle toivuttuaan alun jyväskyläläisten johto-osumasta. Tänään hattutempun paukuttanut Iisakki Kaivola toi Mustat tasoihin Arttu Shekhovtsovin syötöstä ja Santeri Laitinen vei omansa 1-2 johtoon Kalle Lempisen esityöstä.

Toisella jaksolla samat miehet veivät maaleillaan Mustat jo 1-4 johtoon kunnes JPS:n Tuomas Rintala kavensi lukemat soolonsa päätteeksi 2-4:ään. Ottelun tehomies Ile Kaivola laukoi illan kolmannen maalinsa ja Kalle Lempinen vei lisäajalla Kampparit 2-6-johtoon. Rintalan viime hetken kavennus oli kosmetiikkaa, ja hieno voitto merkittiin Kamppareille tuloksella 3-6.

Kampparivalmentaja Ola Manninen kiitteli omiensa, ja varsinkin Kamppareiden nuorisokaartin energistä esitystä.

– Tänään oltiin hyvällä energialla liikkeellä. Ennakkoluulottomat ja hienosti tsemppaavat nuoret olivat mainiolla asenteella ja liikkeellä pelissä ja väkisinkin tuo energisyys tarttuu muuhunkin porukkaan! Pallollisessa pelaamisessa pystymme parantamaan tuntuvasti, se oli ajoittain vielä melko sekavaa. Siihen nähden, että kokoonpanostamme puuttui kolme tärkeää pelimiestä, Kimmo Huotelin, Jari Purovirta ja Joonas Janhunen, suoritukseen ja varsinkin lopputulokseen voi olla todella tyytyväinen. Oli hienoa päästä pelaamaan tänään ihan loistavissa olosuhteissa, Manninen iloitsi.

Kampparimaalit tänään: Iisakki kaivola 3, Santeri Laitinen 2 ja Kalle Lempinen

Kampparit pelaa turnauksen toisen ottelunsa Jyväskylän Viitaniemessä sunnuntaina kello 13.00 alkaen kohdaten WP35:n.

Teksti: Lauri Tikanoja