Kampparit tiedottaa

05.01.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kampparit tiedottaa:

 

Veiterä-Kampparit pelataan 24. tammikuuta

 

Seurat sopivat uudesta ottelupäivästä. Kampparit perää Jääpalloliitolta ottelusiirtojen selkeämpiä menettelytapoja

 

Mikkelin Kampparit ja Lappeenrannan Veiterä ovat sopineet uudesta Bandyliigan ottelupäivästä.

Ottelu pelataan Lappeenrannassa tiistaina 24. tammikuuta iltaotteluna. Päätös ottelupäivästä vahvistettiin torstaina päivällä.

 

Kyse on Bandyliigan ottelusta, joka oli määrä pelata viime vuoden lopulla 30. joulukuuta Lappeenrannassa.

Ottelua ei pelattu tuolloin. Veiterä esitti ottelun siirtämistä vetoamalla joukkueen sairaustapauksiin. Kampparit ei ottelun siirtoa kannattanut ja matkusti Lappeenrantaan. Veiterä ei kuitenkaan ilmaantunut aloitusvihellykseen, joten ottelu tuomittiin luovutusvoitoksi Kampparien hyväksi.

Jääpalloliiton kilpailuvaliokunnan ja liittohallituksen käsittelyjen jälkeen lopputulos oli kuitenkin se, että ottelu pelataan. Veiterä sai kotijoukkueena esittää mahdollisia ottelupäiviä, joista Kampparit hyväksyi ajankohdaksi 24. tammikuuta.

 

Kampparit tähdentää, että seuran toiminta koko asiassa on ollut Jääpalloliiton kilpailusääntöjen mukaista. Seuran mukaan kaikilla toimijoilla on ollut tapahtuneessa episodissa ja ratkaisuissa seuran täysi tuki.

 

Seuran mukaan asian käsittely kilpailuvaliokunnassa tehtiin alun perin yksipuolisesti. Kampparit on ensisijaisesti urheilullisten ratkaisujen kannalla, mutta samalla edellyttää, että liiton kilpailusääntöjen tulee olla läpinäkyviä ja kaikkien osapuolien kannalta oikeudenmukaisia. Seuran mukaan jääpalloväelle on kerrottava ymmärrettävästi ottelusiirtojen perusteet, päätöksentekoprosessi ja osapuolet sekä erityisesti toimintamalli pikatilanteissa.

 

Kampparit toivookin, että viimeistään kevätkokouksessa käydään kootusti läpi ohjeet ottelusiirtojen toimintamallin tarkistamiseksi

 

Mikkelin Kampparit ry

Maaherrankatu 2 A 4

50100 Mikkeli

0440 176 333

kampparitoimisto@gmail.com