KAMPPARIT RY:N TOIMINNANJOHTAJA VAIHTUU

11.01.2023 | Etusivu, Yleinen

KAMPPARIT RY:N TOIMINNANJOHTAJA VAIHTUU

 

 

Mikkelin Kampparien toiminnanjohtajana yli 14 vuoden ajan toiminut ”seuraikoni” Kimmo Huotelin, 48, on uusien haasteiden äärellä siirryttyään 1.1.2023 alkaen uuden työnantajan, Administer Oyj:n palvelukseen tuotantopalvelupäällikön tehtävään.

Seuran toiminnanjohtajan vastuut ja työtehtävät on toistaiseksi jaettu seuran hallituksen kesken ja seura-arki pyörii normaalisti. Puhelin: 0440-176333. Uusi sähköposti: kampparitoimisto@gmail.com

Uuden toiminnanjohtajan haku käynnistetään talven ja tulevan kevään aikana.

 

KIITOS KIMMO!

Kampparit kiittää lämpimästi Kimmoa upeasta työstä seuran palveluksessa ja toivottaa onnea ja menestystä uuteen työhön.

Kimmo Huotelinin panos seuran kehityksessä ja nousemisessa suomalaisen jääpallon terävimmälle huipulle on ollut huikea.

Kimmo jatkaa edelleen seuran hallituksessa ja pelaa kuluvan kauden edustusjoukkueen kapteenina.

 

 

KIMMO KIITTÄÄ KULUNEISTA VUOSISTA

Haluan kiittää lämpimästi kuluneista, yli 14 vuodesta jääpalloväkeä, seuratoimijoita, yhteistyökumppaneita, pelaajia ja Eero Tikanojan johdolla koko ajan toiminutta hallitusta upeista vuosista. On ollut valtavan hienoa toimia ja työskennellä ja kanssanne!

Työelämää on vielä parisenkymmentä vuotta jäljellä ja kun tällainen tilaisuus yrityselämästä avautui, on aika tarttua uusiin haasteisiin.

Eräänlainen ympyräkin on sulkeutumassa; Viitisentoista vuotta sitten palasin Ruotsista ja aloitin seuran palveluksessa. Samoihin aikoihin syntyi ikäluokka uusia pelimiehiä, joista ensimmäiset treenaavat ja pelaavat jo edustusjoukkueen mukana Hienoja hetkiä on ollut paljon niin toimistossa kuin kentällä, kirkkaimpina suomenmestaruudet 2012 ja 2015 ja ikimuistoisiin kokemuksiin lukeutuu myös se, että olemme saaneet pelata poikani Simon kanssa samassa joukkueessa.

 

Hänskissä tavataan!

 

Kimmo Huotelin

 

 15-vuotias Simo Huotelin tuntuvasti kokeneemman pelikaverinsa kainalossa

 

Teksti ja kuva: Kampparit/tiedotus