Kampparit kukisti WP35:n Suomen Cupissa

Kampparit Cup’issa selvään voittoon varkautelaisista.

Kampparit – WP35 6-2 (3-2)

Lauantain aamuottelu Oulussa alkoi mikkeliläisittäin karmealla tavalla. Paremmin unihiekat silmistään karkottanut WP takoi pelin alkuhetkillä taululle 0-2-numerot, eikä peliä oltu pelattu kuin kolmisen minuuttia.

Kampparit pääsi pian peliin mukaan Santeri Laitinen ja Kalle Lempinen toivat Mustat tasanumeroihin ennen kuin peliä oli pelattu 7 minuuttia. Ottelun hahmoksi noussut Artem Shekhovtsov vei ennen taukovihellystä Kampparit 3-2 johtoon ja sama mies oli asialla heti toisen jakson ensi hetkillä vieden Mustat 4-2 johtoon.

Toinen jakso oli muutoinkin selvästi Kamppareiden. Esko Liukkonen onnistui maalinteossa kerran ja ”Arttu” Shekhovtsov viimeisteli hienon hattutemppunsa ja Mustien 6-2 voiton.

– Vastustaja oli alussa paremmin hereillä eikä oikein oltu tuhruisessa kelissä valmiita peliin, mutta kun ekan kympin jälkeen saatiin oma peli kasaan, homma hoitui melko hyvin. Toisella jaksolla oli paikkoja ratkaista peli jo aikaisemmin ja tehdä isommatkin numerot taululle, mutta hyvä näinkin, kampparivalmentaja Antero Levänen tuumi pelin jälkeen.

Kamppareiden pistemiehet WP-ottelussa: Artem Shekhovtsov 3+1, Esko Liukkonen 1+1, Kalle Lempinen 1+1, Santeri Laitinen 1+1, Kasperi Hirvonen 0+3

Seuraavassa pelissään illalla kello 19.00 alkaen joutuu Kampparit tuntuvasti kovempaan kyytiin kun vastaan asettuu kovassa vedossa olevan Veiterä.

Teksti: Lauri Tikanoja