Kampparit joutui tyytymään pisteeseen Porissa

Narukerä – Kampparit 6-6 (3-2)

Kampparit pelasi tänään Narukerän vieraana Porissa. Sää oli sateeton, mutta kostea. Pelikeli oli tahmean jään vuoksi nihkeä.

Kampparit sai otteluun hyvän alun nopean avausmaalin muodossa. Kasperi Hirvonen syötti Kalle Lempisen maalintekoon minuutin pelin jälkeen. Narukerä kuitenkin rankaisi Mustien virheistä ja taukonumerot oli lopulta Narukerälle 3-2.

Toisen jakson alussa Kampparit jäi jo kahden maalin taakse, Narukerän mentyä 4-2 johtoon. Kampparit sai kuitenkin pelinsä kulkemaan ja loi toisella jaksolla hirvittävän määrän ”varmoja tekopaikkoja”. Neljästi Kampparit kuitenkin vain osui, ja oli reilu 10 minuuttia ennen pelin loppua jo 6-4 johdossa, ja voitossa kiinni. Pelin viiime minuuteilla pitkää palloa lyönyt ja koko joukkueella puolustanut Narukerä oli kuitenkin kahdesti tehokkaampi Kamppareiden kaaren kakkospalloissa ja Narukerä kipusi näin tasanumeroihin 6-6.

Kamppareiden maalit tänään: Kalle Lempinen 3, Santeri Laitinen 2 ja Artem Shekhovtsov.

Kampparivalmentaja Olli Manninen oli harmissaan pelin jälkeen;

– Kyllä me hävittiin tänään piste. Tehtiin alakerrassa paljon virheitä, oltiin huonoja kaksinkamppailuissa ja hävittiin liikaa kakkospalloissa.  Tehottomuus harmittaa myös, luotiin paljon hyviä tekopaikkoja, mutta ei saatu niistä sisään. Lopussa päästettiin vielä Narukerä tasoihin, kun ei oltu terävänä omalla maalilla ja tottakai se harmittaa älyttömästi kun vastustaja tulee viimeisellä minuutilla rinnalle. Toki täytyy antaa tunnustusta vastustajalle, Keränen on parantanut otteitaan viime kaudesta tuntuvasti.

Kamppareiden ”rosteri” on kapea, ja kuluneen viikon rankka sarjaohjelma näkyi tänään otteissa. Väsymys ja viikon varrella saadut kolhuja näkyivät Mustien otteissa.

– Oli vähän vaisua tekemistä tänään ajoittain, onneksi seuraava peli on vasta ensi lauantaina, niin päästään palautumaan ja parantelemaan vähän vaivoja, tuumi Ola.

Kampparit pelaa siis seuraavan kerran ensi viikon lauantaina 2.12. kun Hänskiin saapuu Helsingin IFK. Ottelu alkaa kello 14.00 – Tervetuloa!

Teksti: Lauri Tikanoja