Veiterä karkasi viimeisellä vartilla voittoon

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Veiterä – Kampparit 8-5 (1-3)

Kampparit ja Veiterä pelasivat perjantai-iltana Lappeenrannassa vauhdikkaan kamppailun jonka lopussa Veiterä oli tehokkaampi, vei voiton ja otti pisteet.

Ensimmäisellä jaksolla Veiterällä oli enemmän paikkoja, mutta Kampparit hyödynsi omansa paremmin. Veiterän nopean avausmaalin (5 min. Tuukka Loikkanen) jälkeen maalit tehtiin Veiterän päätyyn. Karo Liimatainen tasoitti pelin 21. peliminuutilla, Tomi Hauska laukoi Kampparit johtoon 39. peliminuutilla ja pari minuuttia myöhemmin Iisakki Kaivola viimeisteli Janne Hauskan esityöstä taukonumerot 1-3.

Toisen jakson alkuun Veiterän Kalle Pesonen kavensi pelin 2-3:een ja ottelu eteni tasaisesti. Reilun tunnin kohdalla molemmat joukkueet epäonnistuivat rankkareissa Veiterän Matias Lehtonen oli terävänä sutien Eetu Sviilin torjuman paluupallon sisään ja Veiterä tuli tasoihin (3-3). 70. minuutin kohdalla Tero Liimatainen vei kotijoukkueen maalin johtoon, mutta Kampparit tuli vielä muutamaa minuuttia myöhemmin tasoihin Karo Liimataisen toimesta.

Viimeisellä vartilla Veiterä oli terävämpi ja Eetu Peuhkuri ja Tuukka Loikkanen onnistuivat molemmat kahdesti maalinteossa. Kamppareiden mainion pelin pelannut Karo Liimatainen viimeisteli hattutemppunsa. Ottelu Veiterälle 8-5.

Huolimatta menetetyistä sarjapisteistä Kamppareiden pelissä oli paljon hyviä aineksia ja kauden tärkeimpien pelien ollessa vielä edessä kaikki on mahdollista.

Seuraavan Kampparit vääntää pisteistä Jyväskylän Viitaniemessä ensi viikon perjantaina 29.1.

Teksti: Lauri Tikanoja