Narukerä oli terävämpi ja otti pisteet Porissa

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Bandyliiga 2.1.2021 Pori

Narukerä – Kampparit 5-3 (4-2)

Kun Mikkelissä on koko lauantaipäivän pyryttänyt enemmän ja vähemmän lunta, pääsivät Narukerä ja Kampparit pelaamaan Porissa kohtalaisen hyvässä kelissä, ei sadetta ja lämpötila asteen pakkasella.

Ensimmäinen jakso oli kohtalaisen tasainen, vaikka puoliaikatilanne oli kotijoukkueelle 4-2.

”Oltiin ensimmäisellä jaksolla hyvin pelissä mukana, harmittavasti vastustaja iski kahdesti meidän kulman jälkeisistä vastahyökkäyksistä. Lisäksi missattiin kaksi läpiajoa, niistä maalit, niin peli olisi saattanut kääntyä meille”, tuumi Kampparivalmentaja Olli Manninen.

Toinen erä oli selvästi Narukerän, joka vyörytti vaarallisesti hyökkäyksiään ja karvasi Kamppareiden pelintekemisen hankalaksi. Jaksolla nähtiin maalit molemmissa päissä ja loppunumeroiksi merkitään ”Kerän” 5-3 voitto.

”Toisella jaksolla ei  saatu omaa peliä rullaamaan ja kun vastaavasti Narukerä oli aktiivinen, niin oltiin kyllä ongelmissa. Jakson ensimmäinen  puolituntinen oli meiltä huono, eikä sitten päästy lopussakaan kunnolla haastamaan kotijoukkuetta. Omat virheet kautta ottelun harmittaa, mutta toisaalta pitää kehua aktiivista kotijoukkuetta, joka ansaitsi tänään pisteet”, jatkoi ”Ola”.

Kampparimaalit tänään: Karo Liimatainen 2 ja Iisakki Kaivola. Narukerä: Rinat Shamsutov 3, Ville Aaltonen ja Tomi Mustonen.

Sarjataulukon tulkintaa hankaloittaa epätasainen ottelumäärä, mutta kaiken kaikkiaan sarja jatkuu odotetun tasaisena.

Kampparit jatkaa pistejahtiaan loppiaisenan 6.1. HIFK:n vieraana ja kohtaa ensi lauantaina 9.1. kotona Hänskissä OLS:n. Molemmat ensi viikon ottelut pelataan koronan johdosta ilman yleisöä.

Kampparit – OLS Hänskissä lauantaina 9.1. klo 16.00 – Ottelu lähetetään suoratoistona