Kampparit taipui jatkoajalla -pronssia JPS:lle

BL Pronssiottelu Kampparit – JPS 4-5 (jatkoajalla, puoliaika 2-2)

Mikkelin Hänskin perjantai-illan pronssiottelu Kampparit- JPS pelattiin mainioissa olosuhteissa hyvin mukana eläneen lähes 1300-päisen yleisön edessä.

Kampparit oli ensimmäisellä jaksolla vain ajoittain aktiivinen ja hyvin pelissä mukana, mutta maalit paukuteltiin vuoron perään ja tauolle mentiin tasalukemissa 2-2. Kamppareiden molemmat maalit teki Artem Shekhovtsov.

Toisella jaksolla molemmilla oli paikkoja jo ensimmäisen vartin aikana, mutta JPS näytti ratkaisevan pronssimitalit karkaamalla 2-4 johtoasemaan Anssi Hännisen ja Lasse Tammilehdon (kl) maaleilla.

Kampparit toi kuitenkin peliin mukaan Arttu Shekhovtsov,  joka kantoi joukkuettaan sen kauden viimeiset ottelut. Artun kavennus 3-4:ään sekoitti Jipsin pakkaa, ja vain puolitoista minuuttia myöhemmin Arttu tälläsi Mustat tasoihin, pelikellon näyttäessä 79. minuuttia.

Varsinaisen peliajan loppu oli Kamppareiden hallintaa Jipsin sortuessa paineen alla jäähyihin. Ratkaisuosumaa ei kuitenkaan saatu aikaiseksi ja peli oli kentän hoidon jälkeen valmis jatkoajalle.

Jatkoajan ensimmäinen kymppiminuuttinen oli oli Kamppareiden hallintaa, mutta palloa ei saatu sisään.

Jatkoajan toisen kymmenminuuttisen alussa Kampparikasvatti Nikke Tuhkanen rankaisi kasvattajaseuraansa roikuttamalla sivurajan tuntumasta onnenkantamoisen ohi hyvän pelin pelanneen Eetu Sviilin.

Näin JPS pokkasi pronssit maalein 4-5.

Pronssiottelua isännöineen Kampareiden yhteistyökumppanin, PRV-Asennus Oy:n raati palkitsi joukkueidensa parhaina JPS:n ratkaisumaalin tehneen Nikke Tuhkasen ja Kamppareista hienon pelin pelanneen Eetu Sviilin.

Raati olisi hyvin voinut, jälleen kerran, päätyä myös ”Arttu” Shekhovtsov’iin joka vastasi kaikista neljästä Kampparimaalista. Huikea kausi Artulta kaiken kaikkiaan!

Lämpimät onnittelut loistavaa työtä lajin eteen tekevälle Jipsille!

Teksti: Lauri Tikanoja