Kampparit taipui Akillekselle lisäajalla

eroakiireesta.fi RAPORTTI

Kampparit – Akilles 2-3 (0-0)

Kampparit taipui ottelun loppuhetkillä

Kampparit isännöi keskiviikkoiltana Akillesta. Tyhjille katsomoille koronan vuoksi pelattu ottelu käynnistyi tahmealla jäällä mutta kovalla vauhdilla. Ensimmäisellä jaksolla Akilles oli aktiivisempi, mutta Kampparit puolusti mainiosti. Ensimmäinen jakso oli maaliton.

Toisen jakson alkuun Akilles tuli vahvasti, mutta puski Kamppareiden puolustussumppuun. Kun peliä oli pelattu 51 minuuttia sai Sami Mikkola mainion syötön ja löi kaarelta upeasti ensimmäisen liigamaalinsa vieden Mustat maalin johtoon. Akilles jatkoi vahvaa painostusta ja tasoitusmaali syntyi Joakim Nordströmin lauottua 72. peliminuutilla Akilleksen avausosuman. Viitisen minuuttia myöhemmin osui Andreas Flinck ja peli oli 1-2 vieraille.

Akilles painoi päälle, mutta Kampparit tuli 85. peliminuutilla riemastuttavasti tasoihin, Janne Hauska tasoitti pelin Elmeri Hämäläisen esityöstä. Akilles onnistui kuitenkin aikalisän johdosta annetulla lisäajalla kulmalyönnnissä ja vei ottelun niukoin 2-3 numeroin.

Akilleksen valmentaja Jari Hyttinen oli luonnollisesti tyytyväinen pisteisiin, mutta kehui kotijoukkueen puolustusta.

Antero Levänen kiitteli Hyttisen tapaan Mustien puolustusta mutta harmitteli sitä, että palkinto jäi saamatta. Antero myönsi Akilleksen ansainneen voittonsa.

Raati palkitsi Akilleksen parhaana Matti Vainion ja Kamppareista jälleen hieno pelin pelanneen Sami Mikkolan.

Kampparit jatkaa pisteiden metsästystä tulevana lauantaina kun se matkaa Poriin Narukerän vieraaksi.

Teksti ja kuva: Lauri Tikanoja