Kampparit päätti harjoitusottelut selvään voittoon mestareista

Kampparit – JPS, harjoitusottelu Hänski 9-2 (4-0)

KAMPPARIT PÄÄTTI HARJOITUSOTTELUT KOMEAAN VOITTOON MESTARISTA

Kampparit kohtasi viimeisessä harjoitusottelussaan ennen ensi perjantain Bandyliigan avausta hallitsevan suomenmestari-JPS:n.

Ottelun alussa JPS loi enemmän maalipaikkoja. JiPSin ajoittain selkeämmin hallinta ei tuonut tulosta, sen viimeistely oli tehotonta, joko tilanteet tyssäsivät Kampparipuolustukseen tai pallot paikoittain pitkin Hänskin verkkoja.

Jakson myötä Kampparit loi enemmän paikkoja ja oli tehokas maalipaikoissaan – tauolle mentiin Mustien 4-0-johtoasemassa.

Toisen jakson alkuun JPS:n Kampparikasvatti Jaakko Manninen kavensi pelin hyvän yhdistelmän päätteeksi mutta Kampparit jatkoi hyvien yhdistelmien luomista, loi hyviä vastahyökkäyksiä ja oli maalipaikoissa tehokas. Kampparit mätti lopulta taululle tylyt 9-2 loppunumerot.

Ottelun hahmoksi nousi jyväskyläläisiä peräti neljällä hienolla maalillaan kurittanut Karo Liimatainen. Omista junioreista edustuksen miehistöön nostettu Karo on ottamassa isoa askelta ja hakemassa merkittävää roolia alkavalla kaudella. Komea peli nuorelta mieheltä!

Neljän maalin tehtailija Karo Liimatainen

Kampparimaalit tänään:

Karo Liimatainen 4, Iisakki Kaivola 2, Esko Liukkonen, Santeri Laitinen ja Eetu Karhunen

Bandyliiga käynnistyy Mikkelissä ensi perjantaina, 22.11. kello 18.30  alkavalla ottelulla Kampparit-Veiterä.

Tervetuloa!

Sarja-avaus televisioidaan YLE-Areenaan suorana.

Teksti: Lauri Tikanoja