eroakiireesta.fi RAPORTTI: Kampparit taipui Oulussa OLS:lle

eroakiireesta.fi RAPORTTI

OLS – Kampparit 6-4 (2-2n)

Kampparit taipui Oulussa OLS:lle

Kampparit matkusti lauantaina Ouluun ja Mustien terävyyden jäätyä bussiin, nappasi kotijoukkue lopulta täyden pistepotin terävän loppukirinsä ansiosta.

Ensimmäisellä jaksolla Kamppareilla oli paikkansa ja paljon mainiota tekopaikkoja karata pelissä johtoon, mutta Pertti Virtanen oululaisten maalissa oli loistava. Ensimmäinen jakso päättyi kuitenkin tasanumeroihin 2-2. Molemmat Kampparimaalit teki tänään hattutempun viimeistellyt Karo Liimatainen.

Karon komea hattutemppu ei valitettavasti riittänyt voittoon tänään

Heti toisen jakson alkuun Liimatainen vei kolmannella maalillaan Mustat maalin johtoon (2-3). Kamppareilla oli jakson alkupuolella  peli hyvin hallussa ja mahdollisuudet ratkaista peli, mutta terävyys puuttui ja Oulu väänsi rinnalle ja 4-3 johtoon Eemi Dolkin ja Niklas Valtasen toimesta. Janne Hauska toi vielä 86. peliminuutilla Kampparit tasoihin.

Pelin viimeisillä minuuteilla OLS onnistui vielä Valtasen ja Saku Hartikaisen maaleilla viemään keltapaidat 6-4 voittoon.

Kampparivalmentaja Olli Manninen harmitteli loppuvihellyksen jälkeen päivän peliä;

”Oltiin tänään vähän pehmeitä, eikä oikein saatu parasta irti. Meillä oli pariin otteeseen hyvät jaksomme, mutta sitten kuitenkin annettiin peli oululaisille. Tosin täytyy rehellisyyden nimissä onnitella OLS:aa hyvästä pelistä ja voitosta ja kyllähän Pertti Virtanen oli tänään maalissa mainio ja Eemi Dolk ja Saku Hartikainen hyviä pelimiehiä. OLS on tällä kaudella tuntuvasti edellistä kautta parempi”

Sarjaohjelmassa Kamppareilla on ensi viikonloppuna kaksi kotiottelua, perjantaina WP35 ja sunnuntaina Narukerä.

Mikkelin Kampparit toivottaa kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

Teksti: Lauri Tikanoja