Eroakiireesta.fi-ENNAKKO: Kampparit – Narukerä sunnuntaina 28.11. Hänskissä

Eroakiireestä – OTTELUENNAKKO

Kampparit – Narukerä sunnuntaina 28.11. kello 13.00 Hänskissä

Narukerä sunnuntaina Mustien vieraaksi Hänskiin

Kampparit pelaa tulevana sunnuntaina kauden toisen kotiottelunsa, vieraaksi saapuu nälkäinen Narukerä Porista.

Bandyliigan aloitusviikolla Kampparit kaatoi WP35:n avausottelussa kotona ja haki Helsingistä arvokkaat pisteet Botnialta. Narukerän odotettu kotiavaus kaatui lauantaina juuri JPS-ottelun alkua pettäneeseen Isomäen tekojääkenttään.

Narukerällä on kasassa vahva joukkue, jonka on arvioitu taistelevan keväällä mitalipelipaikoista. Viime kaudeksi kotiseuraansa Ruotsin jäiltä palanneen Ville Aaltosen kipparoima joukkue pitää sisällään paitsi hurjan määrän kokemusta ja osaamista, mutta myös vauhtia ja nälkäisiä nuoria pelaajia. Ennen kautta Kerä palasi vahvan Suomen Cup’in, jossa se kukisti HIFK:n ja OLS:n mutta taipui niukasti Veiterälle.

Mikkeliläisittäin mielenkiintoa Narukerän materiaaliin lisää Kampparikasvatti Vili Korhosen siirtyminen syksyllä Kerän punaiseen paitaan. Vilin otteet Suomen Cupissa olivat pirteitä.

Kampparit hakee voittoa ehjän puolustuspelin kautta

Kampparijoukkueen kauden aloitus on ollut mainio. Tuore vastuuvalmentaja Olli Manninen painottaa koko joukkueen puolustuspelin toimivuutta, ja ensimmäiset pelit ovat näyttäneet hyvältä. Janne Hauska (5+0) ja Tomi Hauska (2+5) ovat olleet Mustien tehokkaimmat, mutta ratkaisijoita löytyy ryhmässä laajalla rintamalla. Paluumuuttaja Santeri Laitisen tehokkuus maalipaikoissa tunnetaan. Nuoremmasta kaartista mielenkiintoiseksi seurattavaksi voi suositella Karo Liimataista, jonka otteet ovat olleet erittäin lupaavia.

Joukkueen terveystilanne torstaina oli hyvä. Pientä flunssaa on joukkueen piirissä liikkunut, mutta loukkaantuneina sunnuntain pelin missannee vain Ville Särkkä, joka on hyvää vauhtia toipumassa Suomen Cup’issa saamastaan vammasta.

Sunnuntaille luvassa mainiota pelisäätä

Sää- ja jääolosuhteet jo torstai-illan treeneissä olivat hyvät ja alkamassa oleva pidempi pakkasjakso tietää sunnuntaille komeaa pelisäätä- luvassa on 8-9 pakkasastetta ja pilvistä poutasäätä!

KAMPPARIT – NARUKERÄ Hänskissä sunnuntaina 28.11. kello 13.00

Tervetuloa Hänskiin seuraamaan vauhdikasta Jääpalloa!

Pääsyliput 10/5€

Kausikortit myynnissä: Hockey Base/Mikkeli, Patteri-Baari, Kampparitoimisto ja Hänskin kioski

Ottelu nähtävissä suorana netissä YouTube- kanavalla Mikkelin Kampparit

Mikäli et jostakin syystä pääse paikan päälle, voit katsoa kaikki Kamppareiden kotiottelut suorana. Selostetut lähetykset selostaa Ville Niskanen ottelukohtaisesti vaihtuvan asianatuntijakommentaattorin kanssa.

-LT-