Hockey Base-ENNAKKO: Bandyliiga käyntiin, sunnuntaina Kampparit-HIFK

Kotimaisen Bandyliigan piti käynnistyä Kamppareiden osalta huomenna perjantaina Veiterän vieraana Lappeenrannassa mutta Kisapuiston jää petti ja ottelu on valitettavasti peruttu.

MIKKELIN LIIGA-AVAUS SUNNUNTAINA

Sunnuntaina Kampparit avaa kauden kotonaan, kun se saa HIFK:n vieraakseen Hänskiin.

Toivotaan että Hänskin jää ja sen maalatut rajat kestää lämpimän sään ja kovat sateet!

Kampparit on valmiina sarjakauden alkuun ja uudistunut joukkue lähtee luottavaisena kauteen. Valmistautuminen on tehty koronan ehdoilla, perinteisten Ruotsin leiritysten pois jääminen on vaikuttanut syksyn tekemiseen. Ison jään tuntumaa on kuitenkin saatu kotimaassa kohtalaisen hyvin. Täysimittaisia harjoitusotteluita on pelattu Suomen Cup mukaan lukien puolenkymmentä ja Hänskissä on päästy treenaamaan nyt toista viikkoa.

JOUKKUE

Kampparit on uudistunut viime kaudesta paljon. Santeri Laitinen siirtyi työn perässä etelään (HIFK), Esko Liukkonen vaihtoi Veiterän vihreään paitaan ja Juuso Tervonen muutti Ruotsiin (Åby Tjureda). Alpo Kaartinen puolestaan päätti komean peliuransa työ- ja perheasioiden johdosta. Eetu Karhusen ja Jari Purovirran kohdalla peliuran jatkumiselle kirjataan vielä kysymysmerkki.

Tulopuolella Mustat on saanut takaisin Hauskan huikean veljestrion (Janne, Tomi ja Valtteri) Lappeenrannasta. Eetu Sviili palasi Ruotsista maaliin ja lisäksi joukkueen uusina sopimuspelaajina nähdään tukku lupaavia omia nuoria, mm. 16-vuotias Aapo Pulkkinen, Aki Manninen (17), Elmeri Hämäläinen, Karo Liimatainen, Topi Saukkonen jne.

Juniorityö tuottaa hedelmää ja Kampparien hallittu sukupolvenvaihdos on käynnissä – edustusjoukkueen 19 sopimuspelaajasta peräti 10 mahtuu vielä nuorten joukkueisiin.

Kokeneemmasta kaartista Kimmo Huotelin ja Joni Maaranen lähtevät terveinä ja intoa uhkuen mahdollisesti viimeiseen Bandyliigakauteensa.

Kampparit, edustusjoukkue kaudella 2020-21

25       Eetu Sviili                       MV

32       Jere Korhonen P21         MV

35       Lasse Korhonen P21      MV

2         Joni Maaranen

4         Sami Mikkola

6         Tomi Hauska

7         Karo Liimatainen P21

12       Iisakki Kaivola

13       Severi Noponen P21

14       Kimmo Huotelin

15       Elmeri Hämäläinen P21

20       Aapo Pulkkinen P17

30       Jaakko Kyllönen

33       Topi Saukkonen P21

55       Janne Hauska

57       Valtteri Hauska

61       Aki Manninen P21

68       Ville Särkkä P21

88       Vili Korhonen P21

Sunnuntaina Hänskissä alkaen kello 15.00 KAMPPARIT – HIFK, Helsinki

HIFK lähtee totuttuun tapaan sarjaan rutinoidulla, kokeneella ryhmällä. Joukkueessa on toki mukana lupaavia nuoria. Tälle kaudelle joukkueen mikkeliläispitoisuus on tuplaantunut, Aku Ojasen ja Jaakko Liukkosen lisäksi ryhmään ovat liittyneet liigapaluun tauon jälkeen tekevä Joonas Janhunen sekä Mustien tehomiehiin viime kaudet kuulunut Santeri Laitinen. ”Ässä” näkyy kotiutuneen hyvin uuteen joukkueeseen ja oli Cupissa punapaitojen tehokkain.

Kampparit lähtee haastamaan IFK:ta näillä näillä näkymin terveenä ja parhaalla kokoonpanollaan. Odotettavissa on totutun tiukka vääntö sarjapisteistä!

Ennustukset lupaavat tällä hetkellä sunnuntai-iltapäivälle mainiota pelisäätä, sateet väistynevät ja tuuli tyyntyy, lämpötila 2-3 astetta plussalla.

OTTELUISÄNTÄNÄ Hockey Base

Sunnuntain ottelun Otteluisäntänä toimii Hockey Base,  joka tarjoaa ILMAISEN SISÄÄNPÄÄSYN otteluun ja lisäksi 400 ensimmäiselle MAKKARAN!

KORONAN EHDOILLA HÄNSKISSÄ

Kampparit seuraa tarkasti koronatilannetta ja noudattaa kaikessa toiminnassa ottelutapahtumat mukaan lukien äärimmäistä varovaisuutta ja Jääpalloliiton sekä ESSOTEn ohjeistusta.

Yleisön toivotaan käyttävän ottelutapahtumissa kasvomaskia aina ollessaan lähellä muita katsojia ja asioidessaan myyntipisteillä.  Vältäthän lähikontakteja.

Ulkoilmassa ja Hänskissä ylipäätään on hyvä mahdollisuus pitää etäisyydet ja seurata turvallisesti otteluita.

Mahdollisiin kysymyksiin koronaan ja turvallisuusasioihin liittyen lisätietoa antaa turvallisuuspäällikkö Mikko Romo, puhelin 045 238 2568.

PÄÄSYLIPUT

Ensimmäiseen kotipeliin ei pääsylippuja tarvita – kiitos Hockey Base!

Jatkossa Kampparit toivoo mahdollisimman monen tukevan seuraa ja hankkivan kausikortin hintaan 50€, myynnissä Kampparitoimistolla, Hockey Base-myymälässä sekä Hänskissä ottelutapahtumissa.

Yksittäiset pääsyliput voi jatkossa ostaa netissä, tästä tarkempaa tietoa ensi viikolla!

Tervetuloa!

Teksti: LT, kuvat: arkisto ja LT