Kampparit taisteli pisteet WP:ltä

eroakiireesta.fi. RAPORTTI

KAMPPARIT – WP35 4-3 (2-3)

Kampparit nousi voittoon viime minuuteilla

Kampparit ja WP35 pelasivat vauhdikkaan Bandyliigakamppailun mainioissa talviolosuhteissa lauantaina Hänskissä.

WP lähti otteluun kovalla vauhdilla ja siirtyi 0-1 johtoon jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Vahvasti luistellut ja korkealta karvannut WP piti Kamppareita pinteessä ensimmäisen puolituntisen, kunnes Kampparit onnistui Iisakki Kaivolan ja Karo Liimataisen toimesta maalinteossa ja siirtyi hetkeksi johtoon. Lähes heti Kamppareiden johtomaalin jälkeen Niko Nissinen tasoitti pelin hankalalla kaukolaukauksellaan ja Juho Holopainen vei pienestä kulmasta vieraat taukojohtoon 2-3.

Toisella jaksolla peli jatkui vauhdikkaana, ja WP:lläkin oli paikkansa, mutta Kamppareiden kärsivällisyys palkittiin ja Kamppareiden parhaana palkittu Ville Hämäläinen tasoitti pelin 70. minuutilla kulmalyönnistä. Santeri Laitinen viimeisteli 4-3 voittomaalin kolmisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Ottelu Mustille 4-3.

Varkautelaisvalmentaja Jorma Saastamoinen oli ylpeä omiensa peliesityksestä.

-Parannettiin omaa peliä taas tuntuvasti ja olen todella ylpeä koko joukkueen tekemisestä tänään. Hyvästä taistelusta ei saatu palkaksi edes pistettä, mutta oman pelin parantaminen ja kasassa pitäminen on tässä vaiheessa tärkeämpää kuin pisteet.

Hyvä peli tänään meiltä, mutta hatunnosto Kamppareille joka lopulta oli maalin parempi. Pelattiin tänään vauhdikas ja varmasti yleisöön menevä peli.

Kampparivalmentaja Antero Levänen kiitteli joukkueensa toista jaksoa ja kärsivällisyyttä.

– Meillä oli kuten WP:lläkin hankala Tapaninpäivän peli alla ja tänään oli paljon parannettavaa. WP tuli alussa kovaa, ja ensimmäinen jakso oli hankala. Luotettavin kuitenkin, siihen että kun uskotaan omaan tekemiseen ja ollaan kärsivällisesti,  niin pärjätään ja tulihan ne tarvittavat onnistumiset sieltä vaikka tiukaksi menikin.

Kampparit jatkaa ensi lauantaina 4.1. kotiottelulla kun Hänskiin saapuu mainion alkukauden pelannut Narukerä Porista. Ottelu alkaa kello 16.00.

Kampparit kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille mukavaa vuodenvaihdetta ja menestyksellisestä alkavaa vuotta!

Ennakot ja raportit tarjoaa eroakiireesta.fi.

Teksti: Lauri Tikanoja