Kampparit ja KOLO design yhteistyöhön

22.10.2019 | Etusivu, Yleinen

Mikkelin Kampparit ja KOLO design aloittavat yhteistyön

Mikkelin Kampparit on solminut jälleenmyynti- ja yhteistyösopimuksen KOLO designin kanssa. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on kehittää entisestään etenkin junioreiden toiminta- & harrastusmahdollisuuksia, auttaa rakentamaan kestävä kivijalka nuorten urheilijoiden elämälle ja myös parantaa koko seuran taloutta.

KOLO design on 2015 perustettu Pohjois-Karjalainen yritys, jonka tuotteet ovat kotimaisia, innovatiivisia avainlipputuotteita; toiminnallisia ja ekologisia lahjoja, jotka liitostekniikkansa ansiosta sujahtavat kätevän kokoisiin pakkauksiin. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti markkinointilahjoiksi, mutta myös piristämään ja koristamaan kenen tahansa arkea!

Kampparit ja KOLO jakavat yhteiset kestävän kehityksen arvot, jonka päälle on luonnollista ja helppoa rakentaa pitkäkestoista laadukasta yhteistyötä. Kampparit toimivat jatkossa KOLO designin tuotteiden virallisena jälleenmyyjänä ja saatte tilattua kauttamme koko KOLO designin tuotevalikoiman, sisältäen myös mahdolliset tuoteräätälöinnit ja lasermerkinnät!

Tutustu tuotevalikoimaan https://www.kolodesign.fi osoitteessa ja kysy tarjous kimmo.huotelin@kampparit.fi tai 0440176333, niin pääset tukemaan Kamppareiden arvokasta junioritoimintaa!