Yksi hyvä jakso ei riittänyt – Kerä vei pisteet

Kampparit – Narukerä  1-5 (1-2)

 

Olli Manninen: Otteissa on kuitenkin paljon hyviä asioita.

 

Kampparien edustusjoukkue joutui taipumaan kauden toisessa Bandyliigan kotiottelussaan viime kauden mestareille Porin Narukerälle sunnuntaina Hänskissä.

Narukerä jauhoi kokemuksellaan voiton 1-5 (1-2). Numerot kertovat pitkälti ottelun luonteen: toinen jakso oli vaikea Kamppareille.

-Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvää peliä, mutta toisella sakkasi. Peli meni surffailuksi ja samaan aikaan Kerä puolestaan selkeytti peliään, tiivisti päävalmentaja Olli Manninen tunnelmat.

 

Samoilla linjoilla oli Kamppari-maalissa hyvän ottelun pelannut Eetu Sviili.

-Toisen jakson loppu oli jopa meidän peliämme, mutta toisella jaksolla joten löpähti. Oppirahoja tässä vähän varmaan maksellaan, mutta sanoisin kuitenkin, että yleisilme oli hyvä, sanaili Sviili.

Kokenut veskari joutui heti ottelun alussa melkoiseen tykitykseen, sillä Narukerä tuli heti alussa kovaa. Sviili torjui ensimmäisen kolmen minuutin aikana kolme selvää Kerän tekopaikkaa.

-No siinä alussa varmaan oltiin vähän äpsingillä. Oli varsin erilainen vastustaja, mutta päästiin mukaan hyvin, kun maali auttoi.

 

Eetu Sviili pelasi Kamppari-maalissa hyvän ottelun, loppunumeroista huolimatta. – Ottelun alku oli vähän opettelua, mutta petrattiin kyllä puolustusta, tuumi Sviili.

 

Narukerä ehti kahden maalin johtoon ennen kuin Kampparit sai numeroita taululle. Aivan jakson lopussa Leevi Kukkasniemi iski kulmurista kavennuksen.

Maali oli aiemmin kiekkoa pelanneen Kukkasniemen ensimmäinen Bandyliigamaali. Kukkasniemi myös palkittiin kotijoukkueen parhaana.

-Vähän peli on hakemista isolla kentällä, mutta joka kerta edetään. On jo iso ero cup-otteluihin, kun ollaan päästy pois hallista.

-Nyt olimme ekalla jaksolla mukana, mutta toisella repsahti. Tosin vastustajakin oli hyvä, tuumi Kukkasniemi.

 

Kampparit juhlii kavennusmaalia,  jonka tehnyt Leevi Kukkasniemi palkittiin kotijoukkueen parhaana.

 

Toinen jakso oli sen verran Narukerän peliä, että tappiolle kotijoukkue ei voinut mitään. Kerän näkyvimpänä hääri Eero Paavola. Ronskiotteinen Paavola oli yleisön hampaissa, mutta Kerälle tärkeä.

-Paavolaa emme saaneet kuriin. Muutenkin hävisimme fysiikassa, pohti Manninen.

-Kuitenkin ekan jakson edetessä pääsimme paremmin peliin sisään. Mitenkään ei panna päätä pensaaseen. Otteissa on paljon hyviä asioita, sanoo Manninen.

Sekä Kampparit että Narukerä, viime talven hopea- ja kultajoukkueet, ovat muuttuneet viime talvesta merkittävästi. Kamppareilta lähti viime talven ryhmästä 14 pelaajaa, Kerältä seitsemän.

Kerän valmentaja Aleksi Vihtilä oli tyytyväinen viikonvaihteen otteluihin. Voitot Veiterästä ja nyt Kamppareista toivat neljä pinnaa.

-Nyt oli asiallinen peli meiltä ohuella ryhmällä. Kokonaisuutena hyvää jääpalloa, tuumi Vihtilä.

 

Kampparit jatkaa Bandyliigaa joulukuun alussa, kun edustusjoukkue matkaa Ouluun OLS:n vieraaksi. Lauantain ottelu 2. joulukuuta on viikonvaihteen ainoa.

-Erikoinen viikonvaihde, mutta minkäs mahtaa. Aamulla lähdetään varhain bussilla matkaan, tuumii Manninen.

Kotiottelut Hänskissä jatkuvat 9.-10. joulukuuta, kun Mikkeliin saapuvat Botnia ja HiFK.

 

Kampparit/tiedotus