Kamppareille arvokkaat sarjapisteet tasaisessa ottelussa

eroakiireesta.fi

Kampparit – Narukerä 4-0 (1-0)

Tasainen peli – vain numerot selvästi Kamppareille

Kampparit ja Narukerä pelasivat loistavissa olosuhteissa. Ilman yleisöä koronan takia pelattu ottelu oli vauhdikasta viihdettä joka oli onneksi kaikkien Kamppareiden kotiotteluiden tapaan seurattavissa verkossa suoratoistona.

Ottelun alkuun Narukerä tuli vahvasti ja Kampparit oli ensimmäisen vartin altavastaajana. Jakson edetessä Mustat pääsi paremmin peliin mukaan ja jakson ainoa maali syntyi pelin 36. minuutilla, kun nuori Aki Manninen viimeisteli kulman jälkitilanteesta läheltä taukonumerot.

Toisella jaksolla Narukerällä oli vahvat jaksonsa ja lukuisa määrä mainoita maalipaikkoja, mutta uhrautuva Kampparipuolustus ja loistavan pelin maalissa pelannut Eetu Sviili estivät yritykset. Kun Narukerä panosti hyökkäykseen, avautui Kamppareille paikkoja ja viimeistely oli tehokasta. 55. minuutin pelin jälkeen Tomi Hauskan loistava syöttö vapautti velimies-Jannen maalintekoon ja kymmenen minuuttia myöhemmin Jannen pommi rankkaripisteeltä vei Kampparit jo 3-0 johtoon. Iisakki Kaivola viimeisteli Tomi Hauskan passista 4-0 71.peliminuutin kohdalla ja peli oli viimeistäänkin selvä. Lopputulos 4-0, joka ei todellakaan kuvasta pelin juonta.

Narukerän Tuomas Erkkilä harmitteli joukkueensa tehottomuutta;

”Luotiin varmasti ihan voittoon tarvittava määrä maalipaikkoja, mutta tänään ei vaan osattu niitä hyödyntää. Oltiin hyvin pelissä mukana, mutta Kampparit teki maalit, me ei onnistuttu. 4-0-tilanteessa suoristui sitten selkäkin, turhauduttiin, kun palkinto jäi saamatta. Ilman selittelyjä, Kampparit osui paikoista ja ansaitsi voittonsa.”

Kampparivalmennus tyytyväinen pisteisiin

”Haluttiin parantaa viime viikonlopun esityksestä ja tänään kyllä tahdottiin saada pisteet. Numerot ei varmasti kuvasta koko peliä ja sen tapahtumia, mutta puolustettiin hyvin ja uhrautuvasti, tehtiin tarvittavat maalit otettiin hyvä voitto”

Näillä näkymin Kampparit jatkaa pelejä vasta 30.12. kun Hänskiin saapuu Akilles, toivottavasti korona ei sotke suunnitelmia!

Otteluisäntänä toimi tänään poikkeuksellisesti Kampparit. Raati valitsi joukkueidensa parhaina Narukerän Joona Rajalan ja Kampparimaalilla komean nolla-pelin pelanneen Eetu Sviilin. Eetu kruunasi nollapelinsä torjumalla viime hetkillä rankkarin vasemmasta alakulmasta.

Kampparit toivottaa kaikille terveyttä ja mukavaa Joulun odotusta!

Teksti: Lauri Tikanoja