Veiterä oli tehokkaampi keskiviikon kamppailussa

Veiterä – Kampparit, Lappeenrannan Kisapuisto 5-2 (1-1)

 

 

Valtteri Hauska osui tänään kaarelta. Arkistokuva/ Jukka Laitinen

 

Veiterän toisen jakson tehokkuus oli Kamppareille myrkkyä ja pisteet jäivät Lappeenrantaan. Ottelu oli juoneltaan hyvin samanlainen kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen muutama viikko sitten. Kamppareillakin oli paikkansa, mutta viimeistely oli hankalaa.

 

Emsimmäisellä jaksolla molemmilla joukkueilla oli hyvät jaksonsa. Kamppareiden Valtteri Hauska vei Mustan jo viidennellä peliminuutilla kulmaosumalla johtoon. Jakson puolivälissä osui Veiterä kulmalyönnissä Joonas Peuhkurin ollessa viimeistelijänä.

 

Puoliaikaa vieteltiin tasanumeroissa, 1-1.

 

Toisen puoliajan alussa Veiterä meni 2-1 johtoon Santtu Nurmen osumalla, mutta Kampparit oli hyvin pelissä mukana ja loi tukun hyviä tekopaikkoja. Reilun tunnin kohdalla Veiterä onnistui ensin kulmassa (Joonas Peuhkuri) ja pian sen jälkeen Eetu Peuhkuri vei omansa jo 4-1 johtoon. Topi Saukkosen kulmamaali ottelun 70. minuutilla herätteli vielä toiveita takaa-ajolle, mutta lisämaaleja ei Kampparit pystynyt tekemään ja Joonas Peuhkuri löi rankkarista 84. peliminuutilla ottelun loppunumeroiksi 5-2.

 

Kampparit onnistui tänään maalinteossa vain kulmalyönneillä, Topi Saukkonen iski Illan toisen Kamppariosuman

 

Kampparivalmentaja Alpo Kaartinen tuumaili pelin jälkeen illan olleen hankala

-Oltiin alussa hyvin mukana ja ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan ihan hyvä. Toisella jaksolla ote lähti luistamaan ja vähän puristettiin taas liikaa. Meillä oli pelissä paljon tekopaikkoja, mutta niin oli kaverillakin. Veiterä on meille hankala vastustaja.

Käydään läpi peliä, nuollaan haavat ja käännetään katse lauantain Narukerä-peliin. Runkosarjan ykköspaikka on edelleen omissa käsissä.

 

Narukerän tämän iltainen kotivoitto JPS:stä vei porilaiset pisteellä Kamppareiden ohi sarjataulukossa, mutta varmisti toisaalta Kamppareille vähintään runkosarjan kakkossijan ja suoran välieräpaikan.

Kampparit ja Narukerä ratkaisevat lauantaina Hänskissä runkosarjan voiton.

 

Kampparit – Narukerä, lauantaina 11.2. Hänskissä klo 16.00

Tule kannustamaan Kampparit voittoon!

 

 

Teksti Lauri Tikanoja, kuvat Jukka Laitinen