Toinenkin Oulun harjoitusottelu Kamppareille

OLS – Kampparit, 2. harjoitusottelu Oulu, 3-7 (0-2)

”Ässän” maalijyvä on tallessa – tänään 4 maalia! Kuva: Kontrastia/Pihla Liukkonen

Kampparit pelasi sunnuntaina viikonlopun toisen harjoitusottelunsa Oulussa OLS:n vieraana ja vei lopulta ottelun samoin voittoluvuin kuin eilenkin.

Päivän peli päästiin pelaamaan nyt mainioissa olosuhteissa. Pakkasen puolelle pyrkivä sateeton ja kevyttuulinen syyssää loi hyvät puitteet päivän pelille.

Ensimmäinen jakso pelattiin energisen OLS:n ajoittain hallitessa pelitapahtumia. tasaisesti, oululaisilla oli paikkoja, mutta Kampparipuolustus ja maalilla pelannut Juuso Tervonen eivät olleet yllätettävissä. Sen sijaan Kampparit osui kahdesti, Santeri Laitisen ja Iisakki Kaivolan maaleilla. Tauolle Kamppareiden johtaessa 2-0.

”Meidän ensi jakson hyvä ote hukattiin kahteen, lähes samanaikaiseen jäähyyn” tuumi Olli Manninen pelin jälkeen.

Toiselle jaksolle Kampparit palasi tehokkaana ja 70. peliminuutin kohdalla Kampparit oli karannut Karo Liimataisen, Eetu Karhusen ja Santeri Laitisen kahdella lisäosumalla jo 6-0 johtoon, kunnes ote jälleen herpaantui ja OLS pääsi maalienkin merkeissä peliin mukaan. OLS osui vielä kahdesti ja Santeri ”Ässä” Laitinen viimeisteli päivän neljännen osumansa.

Lopputulos eilisen tapaan 7-3 Kamppareille.

”Tänään oli taas paljon hyviä juttuja. Saatiin tehtyä hyviä paljon kokeiluja ja ajamaan nuoria pelaajia sisään peliin. Pelissä on toki vielä paljon parannettavaa, ajoittain sorrutaan liian pitkiin kuljetuksiin ja unohdetaan perusasiat. Toki voitotkin tuntuu aina hyvältä, mutta ollaan kaiken kaikkiaan todella tyytyväisiä viikonlopun antiin. Toivottavasti päästäisiin pian Hänskiin harjoittelemaan ja hiomaan kuvioita kuntoon Suomen Cup-turnausta ja sarja-avausta odotellessa” tuumi Ola Manninen.

Kampparit pelaa seuraavan kerran 9.-10. marraskuuta Varkaudessa Suomen Cup-turnauksessa.

-LT-