Tervonen ja Hirvonen vahvistamaan Kamppareita

11.04.2017 | Bandyliiga

Kamppareiden edustusjoukkueen hyvin sujunut kausi päättyi pettymykseen finaalipaikan mentyä sivu suun ja JPS:n napattua pronssit tasaisesta pronssimittelöstä.

Tulevan kauden joukkue alkaa pala palalta hahmottumaan. Taustat ja joukkueen runko pysynee kohtalaisen hyvin kasassa ja kuluneella kaudella hyvään vauhtiin päässyt omien nuorten sisäänajo joukkueeseen tulee jatkumaan tulevalla kaudella.

Kamppareiden toistaiseksi julkaistut sopimusuutiset ovat olleet miinuspuolisia – Jaakko Liukkonen siirtyy Helsingin IFK:hon ja Juho Liukkosen siirtyminen ruotsalaisen IFK Vänersborgin riveihin uutisoitiin aiemmin tänään. Liukkosten lisäksi maalivahti Markus Hartikainen on lopettamassa komeaa pääsarjauraansa.

Kampparit on tänään vahvistunut kahdella helsinkiläispelaajalla, kun maalivahti Juuso Tervosen 23 ja Kasper Hirvosen 20, sopimuksiin kirjoitettiin nimet alle.

tervonen

Juuso Tervonen, kuva Suomen Jääpalloliitto /Pekka Huovila

132 Bandyliigapelin Juuso Tervonen on noussut viime vuosina Bandyliigan maalivahtieliittiin ja oli Botnian toissakeväisen mestaruuden mestarijoukkueen ehdottomia avainpelaajia. 23-vuotias maalivahti teki A-maajoukkuedebyyttinsä viime syksynä. Halu kehittyä pelaajana, arvostus Kamppareita ja mikkeliläistä liigajääpalloa kohtaan ovat avaintekijät uuden joukkueen valinnassa.

 

hirvonen

Kasper Hirvonen, kuva Suomen Jääpalloliitto/ Pekka Huovila

Lupaava 20-vuotias Kasperi Hirvonen on pelannut 103 Bandyliigaottelua ja on Tervosen tapaan kuulunut A-maajoukkueen tarkkailuryhmään. Hirvosen meriitteihin kuuluu (Kalle Lempisen ja Iisakki Kaivolan kanssa) vuonna 2013 voitettu P17-maailmanmestaruus. ”Kassu” uskoo niin’ikään saavansa siirron myötä potkua omaan kehitykseensä ja Tervosen tapaan kertoo saaneensa Mikkelistä mainion kuvan jääpallokaupunkina.

”Kun olen pelannut katsojia täynnä olleessa Hänskissä, on tullut tunne, että kun pääsisi pelaamaan kotipelejä täällä” toteaa Kasper.

Ensi kaudella kaksikko uskoo Kamppareiden palaavan mitalikantaan

”Kampparit on aina ollut hyvä joukkue ja on ollut mitalipeleissä joka vuosi ja pudottanut meidätkin kahdesti jatkosta. Meillä on nyt kova halu tehdä töitä eri tavalla. Kampparit tulee taistelemaan taas mitaleista” tuumii tuore Kampparikaksikko.

Kampparit toivottaa Juuso ja Kasperin lämpimästi tervetulleiksi Mustiin!

Tarkempaa tietoa Kamppareiden sopimustilanteesta on tulossa lähipäivinä.

Lauri Tikanoja