Santeri Laitinen upotti Akilleksen Hänskin pyryssä

01.02.2020 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi RAPORTTI

KAMPPARIT – AKILLES, Mikkeli 1.2.2020

Kampparit ja Akilles kohtasivat lauantaina Hänskin lumipyryssä. Vielä tuntia ennen pelin alkua sää oli mitä parhain, mutta ottelun alusta alkaen lumisade esti kaikki jääpallon hienoudet.

Ensimmäisen jakson maalit syntyivät molemmat rangaistuslyönneillä. Ensin osui Akilleksen Denis Sadakov, ja tärkeän Kampparitasoituksen teki Santeri Laitinen vähän ennen puoliaikataukoa.

Toisella jaksolla lumisade jatkui ja pallo tarttui kinoksiin.  Kampparit oli ensimmäistä jaksoa terävämpi kaksinkamppailuissa ja Santeri Laitinen vei 25 metristä laukomallaan vaparilla komean 2-1 osuman reilu vartti ennen peliajan päättymistä. Sama mies oli asialla 87. peliminuutin kohdalla viimeistellen hienon 3-1 osuman. Akilleksen loppurynnistys tuotti vielä 3-2 kavennuksen, mutta ei riittänyt tasoitukseen.

Maukas kotivoitto Kamppareille!

Otteluisäntä Länsi-Savon raati palkitsi joukkueiden parhaina pelaajina kotijoukkueen maalitykin, Santeri Laitisen ja Akilleksen parhaana Rasmus Kettusen.

Molempien joukkueiden valmentajat harmittelivat olosuhteita.

Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen:

Tämä oli peli joka olisi voinut päättyä miten vaan. Kunnollinen jääpallo jäi tänään lumisateen takia näkemättä. Kampparit oli tänään maalinteossa tuon maalin verran tehokkaampi ja puolusti kyllä hyvin omaa maaliaan. Tottakai harmittaa.

Kampparivalmentaja Antero Levänen oli olosuhteista samoilla linjoilla.

Hienoudet jäi tänään näkemättä ja kyllähän tuo vähän sellaista onnen kauppaa on, kumpi osuu terävämmin. Onneksi Santeri Laitinen oli tänään tehokas ja joukkue puolusti hienosti.

Hieno ja tärkeä voitto meille ja varsinkin meidän nuoremmalle kaartille. Koko joukkue oli valmis ottamaan tänään mustelmia ja palkintona oli pisteet.

Kamppareilla on runkosarjassa jäljellä kolme ottelua. Ensi viikonloppuna matkustetaan pohjoiseen (LRK ja OLS) ja perjantaina 14.2.  pelataan runkosarjan päätöskierros jolloin Mikkeliin saapuu JPS!

Otteluraportin tarjoaa:

eroakiireesta.fi

Teksti: Lauri Tikanoja