Sami Mikkola, Ville Särkkä ja Eetu Sviili jatkavat Kamppareissa. Iisakki Kaivola siirtyy Akillekseen.

22.04.2021 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Viime kaudella Kamppareiden parhaana pelaajana palkittu Sami Mikkola (26 v) jatkaa Kamppareissa kaksivuotisella sopimuksella. Myös Ville Särkkä (21 v) jatkaa Kamppareissa kaksivuotisella sopimuksella, sopimus on mallia 1 + 1. Maalivahti Eetu Sviili (29 v) on päättänyt käyttää option sopimuksesta ja näin ollen jatkaa Kamppareissa ainakin seuraavat kaksi kautta.

Sami Mikkola on pelannut Kamppareissa 5 kautta, 115 ottelua ja tehnyt niissä 2 maalia.

 

 

 

 

Ville Särkkä on Kamppareiden kasvatti, joka vietti vuoden lukiossa Ruotsissa. Ville on pelannut bandyliigaa Kamppareissa 4 kautta, 42 ottelua ja tehnyt niissä 6 maalia.

 

 

 

Eetu Sviili on myös Kamppareiden kasvatti. Takana on 11 kautta bandyliigaa ja 2 kautta Ruotsissa. Otteluita Kamppareissa on kertynyt 162.

 

 

 

Uusien sopimuksien myötä Kamppareilla on koossa 10 sopimuspelaajaa kaudelle 2021–2022. Viime kauden joukkueesta on varmuudella pois Iisakki Kaivola, joka siirtyy Porvoon Akillekseen. Kampparit kiittää Iisakkia kuluneista vuosista ja toivottaa lykkyä uusiin haasteisiin!

Kamppareiden joukkue aloitti tulevan kauden harjoitukset uusien valmentajien Olli Mannisen ja Tuula Penttisen johdolla 5. huhtikuuta. Harjoitusrinkiin kuuluu tällä hetkellä 21 pelaajaa. Kampparit pyrkii julkaisemaan lisää sopimusuutisia lähiviikkojen aikana.