Pudotuspelit käyntiin keskiviikkona – KAMPPARIT – OLS Hänskissä klo 18.30

13.02.2017 | Bandyliiga

Bandyliigan runkosarja on taputeltu – jännitys tiivistyy!

hiI6l-2XIJz6ZYsE-Gd4SGsBGlrGZOoriPhCTHMe6EILPYqfQml4Fgv3jW4N

Kuva: Kari Nuolinko 2015

Runkosarjassa toiseksi sijoittunut Kampparit pääsi valitsemaan oman vastustajansa ja päätyi Oulun Luistinseuraan (OLS). Valinta tehtiin joukkueen sisäisellä äänestyksellä ja OLS oli melko selkeä valinta pudotuspelien puolivälierävaiheeseen.

”Joukkue teki valinnan ja se tuntui vaan olevan meille sopivin vaihtoehto” tuumasi Kampparivalmentaja Antero Levänen heti sunnuntaisen valinnan jälkeen. ”Matkustaminen ei meitä pelota, eikä tuo matka nyt niin hirmuinen ole. Oulu aloittaa keskiviikkona Mikkelissä ja me mennään perjantaina Ouluun”

Välieräpaikkaan tarvitaan kaksi voittoa, joukkueet pelaavat keskiviikkona klo 18.30 Mikkelissä, perjantaina 17.2. Oulussa ja tarvittaessa sunnuntaina kello 13.00 Mikkelissä. Muut välieräparit ovat Akilles-Narukerä, JPS-WP35 sekä Kamppareiden kanssa samassa lohkossa pelaavat Botnia-Veiterä.

Kampparit ja OLS kohtasivat runkosarjassa kahdesti ja Kampparit otti molemmista otteluista selvät voitot.

Kamppariryhmän terveystilanne on kohtalainen. Jonkin verran flunssaa on joukkueen piirissä pyörinyt. Kapteeni Kimmo Huotelin huilasi runkosarjan kaksi viimeistä ottelua ja nähtäväksi jää kuinka sitkeä flunssa taittuu keskiviikkoon mennessä. Sunnuntaina lievää jalkavammaansa parannellut Juho Liukkonen palaa jäälle tiistaina ja pelannee keskiviikkona. Varsin tyytyväinen kampparivalmennus on ollut loukkaantuneena olleen maalivahtikaksikko Markus Hartikainen & Eetu Sviili riviin palaamisesta, vaikkakin Eki Koivuranta ja nuori Jere Korhonen hoitivat hommat mallikkaasti edellä mainittujen poissa ollessa. Myös kokeneen Jari Purovirran paluu riviin on sujunut mainiosti ja kahdessa edellisessä pelissä kapteenin nauha hihassaan pelannut Purovirta on mainio lisä Leväsen rosteriin. Varmasti sivussa on ainoastaan kolmisen viikkoa sitten kätensä pahasti loukannut Santeri Laitinen jonka hienosti sujunut kausi päättyi valitettavasti leikkauksen vaatineeseen rannevammaan.

Erityisesti seurattavia pelaajia Kamppareista on vaikea nimetä, mutta peli peliltä otteitaan parantava Artem ”Arttu” Shekhovtsov on ammattimaisilla otteillaan ja päättäväisellä mutta positiivisella asenteellaan on noussut kauden mittaan yhdeksi Hänskin suurista ja Artulta on lupa odottaa paljon myös alkavissa pudotuspeleissä. Kimmo Huotelinin ja Juho Liukkosen otteet eivät esittelyjä kaipaa mutta huikean kauden pelannut Tuomas Liukkonen on ottanut tällä kaudella ison askeleen eteenpäin, josta osoituksena hyvät otteet ja tehot liigassa, myös ”Tumpun” mainiot otteet Sandvikenin MM-kisoissa. Kalle Lempinen on huipputaitava ja monipuolinen pelimies, joka rakastaa haasteita, ja nousee usein isoon rooliin tiukassa paikassa. Myös nuori Iisakki Kaivola on täyttänyt mainiosti odotuksia tälle kaudelle, saanut itseluottamusta ja nostanut tasoaan.

OLS:n kausi on ollut ailahteleva, sen runkosarjaan mahtuu paljon tiukkoja otteluita, muutamia isoja, mutta useampia niukkoja tappioita. Tehot ovat olleet paljolti kahden miehen, Samuli Koivuniemen ja Petri Paasovaaran varassa. Joukkueessa on kuitenkin rutkasti luisteluvoimaa ja taitoa, onnistuessaan se on paha vastus kenelle tahansa. Koivuniemen lisäksi mielenkiintoinen seurattava oululaisjoukkueessa on maajoukkuemaalivahti Pertti Virtanen, joka on yksi neljästä kotimaisesta Bandyliigasta tämänvuotiseen MM-kisajoukkueeseen yltäneestä pelaajasta, Ruotsista kotiseuraansa palannut huippuveskari.

Keskiviikkoiltana kello 18.30 alkavaan otteluun on luvassa mainiota säätä;  muutama pakkasaste, sateetonta ja tyyntä pelikeliä!

Kampparit toivottaa OLS:n tervetulleeksi Hänskiin ja toivoo yleisön saapuvan paikalle runsaslukuisena!

Mikäli et jostakin syystä pääse paikan päälle, voi ottelua seurata maksutta suorana ”live-streamina” Kamppareiden hovikuvaaja Kari Nuolingon YouTube-kanavalta!

https://www.youtube.com/channel/UCRd0y1inepj47XsyOZ7A_5Q

Bandyliiga 2017, ensimmäinen puolivälieräottelu Kampparit-OLS keskiviikkona 15.2. kello 18.30 Hänskissä – Tervetuloa!

Pääsyliput 10/5 euroa. Kausikortit 2017 ovat voimassa!

-LT-