Perinteinen ”Tapanin Derby” Kampparit – Veiterä Hänskissä 26.12.

20.12.2016 | Bandyliiga

Tapaninpäivänä 26.12. Joulut on juhlittu, kinkut syöty ja Bandyliiga jatkuu perinteisellä Tapaninpäivän ”Derbyllä” Mikkelin Hänskissä.

JanneLasseLipi

Kuva: Kari Nuolinko, Hänski 2015

Kampparit saa totutun tavan mukaan Tapaninpäivänä Bandyliigassa vastaansa Veiterän Lappeenrannasta. Ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti jo kello 12.00.

YLE televisio ottelun suorana lähetyksenä TV2:lla kello 12.00 alkaen, joten peli on kätevästi seurattavissa myös kotikatsomoissa!

Kuten kaikki tiedämme, peli ja tunnelma on kuitenkin parasta paikan päällä… Niinpä Mikkelin Kamppareiden yhteistyökumppanit Suur-Savon Osuuspankki, Mikkelin Kaupunki, HK Scan/UkkoPekka sekä Honkarakenne tarjoavat kaikille otteluun saapuville ILMAISEN SISÄÄNPÄÄSYN!

Lisäksi tuhannelle ensimmäiselle on luvassa ilmainen maukas Ukkopekka-makkara grillistä.

Tapaninpäivän ottelusta on luvassa kahden hyvin toisensa tuntevan joukkueen tasainen vääntö. Kamppareiden peli on kulkenut mallikkaasti ja tappiollisen avauskierroksen jälkeen kaikki 7 pelattua ottelua on päättynyt Mustien voittoon, tosin välillä hyvinkin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Kampparit porskuttaa Bandyliigan sarjataulukon kärjessä, tosin kaksi peliä tappiotonta Akillesta enemmän pelanneena. Veiterä puolestaan on viime kierroksilla hivuttautunut taulukossa jo neljännelle sijalle.

Uudistunut Kampparijoukkue on hitsautunut yllättävänkin hyvin yhteen ja viime kierroksilla peli on kulkenut pääsääntöisesti hyvin. Kamppareiden tehomiehiä ovat olleet Juho Liukkonen, Santeri Laitinen, Tuomas Liukkonen, Kalle Lempinen ja mainiosti joukkueeseen kotiutunut venäläisvahvistus Artem Shekhovtsov.

Veiterässä pelaa kuluvalla kaudella koko Hauskan veljeskolmikko Janne, Tomi ja Valtteri. Huipputaitavan veljes-trion mainioista otteista on saatu vuosien varrella nauttia Kamppareissakin. Veiterän tämän kauden tehomiehinä ovat hääränneet Janne ja Tomi Hauska sekä huippuvaarallinen Tero Liimatainen.

Kampparit ja Veiterä kohtasivat marraskuussa Lappeenrannassa ja tuolloin vielä pelinsä kanssa ajoittain takellellut lappeenrantalaisjoukkue menetti viimeisen puolen tunnin aikana neljan maalin johtonsa Kamppareiden kiilatessa loppuhetkillä niukkaan 6-5-voittoon. Edellisissä peleissään Veiterä on saanut rivinsä kuntoon  ja viime viikonloppuna se kukisti Kamppareiden tapaan sekä OLS:n ja Narukerän.

Luvassa on hieno suomalainen – ja vieläpä ilmainen – talviurheilutapahtuma raikkaassa ulkoilmassa. Mikkelin Kampparit toivottaa omat kannattajansa, lappeenrantalaiset Veiterä-fanit sekä kaikki kynnelle kykenevät lämpimästi tervetulleiksi Tapaninpäivänä Hänskiin!