Panoksena ylemmän jatkosarjan ykköspaikka – Kampparit pelaa lauantaina Narukerää vastaan Hänskissä

10.02.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

 

Kampparit päättää Bandyliigan ylemmän jatkosarjan lauantaina kotikentällä Hänskissä, kun Mikkeliin vieraaksi saapuu tällä hetkellä jatkosarjaa johtava Porin Narukerä.

 

Narukerä on nyt ylemmän jatkosarjan kärjessä 28 pisteessä ja Kampparit pisteen takana.

Kumpikin on jo varmistanut asemansa kahden parhaan joukossa ja menossa suoraan välieriin, mutta merkitystä ottelulla silti on.

-Tietenkin haluamme voittaa ottelun ja päättää sarjan voittoon, mutta panosta on siinäkin, että voittaja saa kotiedun loppuun saakka, sanoo päävalmentaja Olli Manninen.

Tiedossa lauantaina on kova ottelu, jota Manninen luonnehtii ”runkosarjan finaalipeliksi”.

Porin Narukerä on ollut Bandyliigan ennakkosuosikki, ainakin sarjan alkutunnelmissa. Manninen pitää Poria vahvana joukkueena.

-Näitä pelejä on odoteltu. Ottelu on hyvä mittari meille. Kerä on laadukas ja hyvä joukkue.

Lääkkeet vastustajan kaatamiseen ovat selvät:

-Oman pään pelin on onnistuttava. Pelejä voitetaan puolustamalla hyvin. Se voittaa, joka pystyy pitämään oman pään ja luodaan samalla tarvittavat maalintekopaikat.

Manninen sanoo, että JPS-ottelussa tämä onnistui, mutta Veiterän pelissä sakkasi, sillä Veiterä-ottelussa vastustaja teki liikaa maaleja.

Kamppareiden ja Narukerän keskinäiset ottelut ovat mustapaidoille hienoisesti plussan puolella. Syksyllä joukkueet pelasivat tasan Porissa, Mikkelissä Kampparit voitti.

-Kotona emme ole hävinneet, mutta jokainen peli on uusi pelinsä. Koko joukkue on terveenä, pelifiilinki hyvä ja luvassa hieno kelikin. Tulkaa katsomaan, sanoo Manninen.

Kampparit-Narukerä alkaa Hänskissä lauantaina klo 16.00.

Tavallisuudesta poikkeava otteluaika johtuu siitä, että ylemmän loppusarjan ottelut pelataan samaan aikaan. Kampparit puolestaan tuli vastaan, kun Pori ehdotti hieman myöhennettyä alkamisaika

 

Lauantaille on luvattu hienoa talvisäätä – Tervetuloa kannustamaan Kampparit voittoon!

 

Liput ennakkoon:

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen