OLS nurin, Kalle Lempinen maali- ja pistepörssi selvä ykkönen. Kampparit kohtaa puolivälierissä HIFK:n

Runkosarjan päätöskierros

OLS – Kampparit 4-12 (2-6)

Bandyliigan päätöskierroksella Oulussa ei nähty yllätystä – Kampparit hallitsi ottelua ja vei sen selvästi nimiinsä.

Kampparivalmentaja Ola Mannisen tuumailut pelin jälkeen:

”Ensimmäinen puolituntinen oli meiltä oikein hyvä, sen jälkeen pelimme vähän hajosi mutta tilanne oli kyllä hallussa. Toinen jakso oli vähän sekavaa, Kampparietäisyydet kasvoi liikaa, eikä pelin ratkettua jaksettu pitää pakettia kasassa. Lopussa jännitti lähinnä Kallen tilanne maali-, ja pistepörssissä ja kyllähän Kalle oli tänään todella hyvässä iskussa, kuten pisteistäkin (6+3) huomaa! Hyvä voitto joukkueelta, turneella ei tullut pahempia haavereita. oikein luottavaisena lähdetään keskiviikkona käynnistyviin pudotuspeleihin”

Kamppareiden tehot tänään:

Kalle Lempinen 6+3, Santeri Laitinen 3+1, Eetu Karhunen 2+2, Iisakki Kaivola 1+0, Esko Liukkonen 0+1, Kimmo Huotelin 0+1, Jere Korhonen 0+1

Puolivälierävalinnat

Viimeisen runkosarjakierroksen jälkeen suoritettiin puolivälierien otteluparien valinnat

Veiterä – Botnia

Ensimmäisenä valinnut runkosarjan voittanut Veiterä valitsi vastustajakseen Botnian. Kanssaan samaan A-lohkoon Veiterä valitsi Porvoon Akilleksen.

Kampparit – HIFK

Kampparit palaveerasi lauantai-iltana huolellisesti, ja joukkue päätyi yksimielisesti valitsemaan HIFK:n.

”Käytiin huolella lävitse vaihtoehdot, niiden plussat ja miinukset ja päädyttiin hyvin selkeästi IFK:hon. Valinta oli perinteisesti joukkueen yhteinen ratkaisu johon jokainen sitoutuu täysillä” kommentoi Olli Manninen.

JPS – WP35

JPS valitsi jäljelle jääneistä WP35:stä ja Narukerästä Varkauden, ja Wepareiden toivoma Savon Derby jäi ainakin vielä tässä vaiheessa toteutumatta, mutta mikäli WP 35 ja Kampparit selvittäisivät tiensä välieriin, olisi tuo spektaakkeli toteutumassa.

Akilles – Narukerä

Akilleksen puolivälierävastustajaksi jä näin Narukerä.

Puolivälierät käynnistyvät jo tulevana keskiviikkona. Mikkelin ottelu Kampparit – HIFK käynnistyy Hänskissä kello 18.30.

Välieriin selviää kahdella voitolla, toinen puolivälieräottelu pelataan Helsingin Kalliossa perjantaina 15.2. ja tarvittaessa kolmas ottelu Mikkelissä sunnuntaina 17.2.

Teksti: Lauri Tikanoja