Olli Manninen jatkaa päävalmentajana

24.04.2024 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Kamppariedustus jatkaa ”Ola” Mannisen komennossa

 

Päävalmentaja Olli Manninen tähtäilee tulevaan kauteen hyvillä mielin

 

Kamppareita viime kaudet valmentanut Olli Manninen jatkaa päävalmentajana. Jatkosopimus on mallia 1+1

 

Muodostettuun valmennusryhmään ”Ola” on saanut mukaansa Alpo Kaartisen ja Joonas Janhusen, joilla molemmilla on pitkä ja komea pelaajauraura. Kaartinen on ollut mukana edustuksen valmennusryhmässä aiemminkin. Tuula Sviili jatkaa joukkueen fysiikkavalmentajana.

 

Olli Manninen saa kokoon mieluisan valmennustiimin 

 

”On upeaa lähteä jatkamaan tällä valmennusporukalla. Hienoa että saatiin Alpo ja Joonas mukaan. Tunnen molemmat herrat pitkältä ajalta valmennettuani heitä vuosia. Molempia olen aina arvostanut kovasti pelaajina ja tiedän vuosien varrella käytyjen monien keskustelujen pohjalta miten he ajattelevat pelistä. Molemmilla on hieno kyky ohjata ja neuvoa yksittäisiä pelaajia ja se on meidän junioripitoisen joukkueen ja sen pelaajien kannalta ensiarvoisen tärkeää”

 

Olli Manninen vastaa käynnissä olevan kevätkauden jäätreeneistä. Kaartinen ja Janhunen liittyvät mukaan elokuussa. Nuoren joukkueen kesätreenin painopiste on  vahvasti fyysisessä harjoittelussa, fysiikkavalmentajana jatkava Tuula Sviili vastaa kuivatreeneistä ja hän on tehnyt pelaajille myös henkilökohtaiset ohjelmat.

 

Toiminnanjohtaja Jarkko Vahvaselkä on iloinen valmentajakuvion ratkettua

”Tämä oli erittäin tervetullut ratkaisu. Olli Manninen on tehnyt upeaa valmennustyötä vuosikausia ja on vienyt rajusti nuorentunutta edustusjoukkuetta yhdessä kaudessa huimasti eteen päin. Toivotamme myös Alpon ja Joonaksen lämpimästi mukaan valmennustiimiin! Tuulan mukana olo on varsinkin nuorten pelaajien kehittämisessä korvaamaton apu. Joukkueenjohtajana jatkaa Joonas Immonen.

Nyt kun valmentaja-asia on saatu maaliin, voimme jatkaa yhteistoimin valmennuksen kanssa joukkueen rakentamista. Pelaajasopimuksia on kasassa tusinan verran ja uusia sopimuksia tullaan tekemään lähiviikkoina.

Uusista pelaajasopimuksista ja huoltopuolella tapahtuvista muutoksista kerromme lähiaikoina”

 

Teksti Lauri Tikanoja, kuva Jukka Laitinen