Narukerän kulmurimaalit lamauttivat Kampparit

Narukerä-Kampparit 6-3 (1-2)

Tappiosta huolimatta uudet ryhmityskokeilut antoivat hyviä odotuksia

Kampparikapteeni Kimmo Huotelin teki kaksi maalia Porin Narukerää vastaan.  Pisteet jäivät kuitenkin Poriin.

 

Mikkelin Kampparit kärsi toisen vierastappion peräjälkeen, kun Porin Narukerä taltutti mikkeliläiset maalein 6-3 (1-2) Porissa keskiviikkoiltana.

Kampparit aloitti vahvasti, meni jo neljän minuutin jälkeen maalin johtoon ja piti taukojohdonkin hallussaan, mutta porilaiset karkasivat vajaa varttia ennen toisen jakson loppua.

Toisen jakson loppu oli itse asiassa myrkkyä Kamppareille. Pori tasoitti mikkeliläisten johdon ja meni menojaan kahdella kulmurimaalilla.

Porin kulmat painoivat Kamppareita niin, että otetta peliin ei tahdottu saada enää millään.

-Ensijakso oli tasainen, samoin oikeastaan toinenkin, mutta Porin kulmalyönnit söivät meitä, kommentoi päävalmentaja Olli Manninen.

Ensi jaksolla Kamppareiden maaleista vastasivat Kimmo Huotelin ja Tomi Hauska.

Huotelinin maali oli kulmuri. Hauskan maali 18. minuutilla riitti Kamppareille taukojohdoksi.

Huotelin teki toisella jaksolla toisenkin maalinsa Topi Saukkosen syötöstä. Enempiin osumiin mikkeliläiset eivät kuitenkaan enää pystyneet, mutta Narukerä takoi loppuosumansa tasaiseen tahtiin toisella jaksolla.

Kampparien vaikea hetki osui jakson puoliväliin, kun Pori teki kolmessa minuutissa kulmureilla kaksi maalia. Porin viidennessä apuna oli Kampparien vaisu puolustuspeli.

Manninen otti 84. minuutilla aikalisän, mutta se ei auttanut, päinvastoin, sillä Pori teki heti aikalisän jälkeen kuudennen maalinsa.

Manninen povasi tapaninpäivän Veiterä-tappion jälkeen Porin reissua vaikeaksi.

-Viisi tuntia bussissa arkipäivänä ja päälle pitää pelata vielä peli. Kelikin oli vesitihkuinen ja jää nahkea. Olot verottivat, ei tämä mikään laadukas ottelu ollut, tuumi Manninen.

Plussaa otteissa kuitenkin oli. Manninen muutti Veiterä-ottelun jälkeen ryhmitystä niin, että Valtteri Hauska pelasi liberon paikalla ja Karo Liimatainen tukilinjassa. Tomi Hauska puolestaan nostettiin ylemmäs.

Manninen oli tyytyväinen liikkeisiin.

-Pojat pelasivat hyvän ottelun. Annetaan vielä hieman aikaa totutella niin hyvä tulee, sanoi Manninen.

Narukerä nousi Kampparien kanssa sarjataulukossa tasapisteisiin ja meni tarkkaan ottaen ohi maalisuhteen vuoksi. Kampparit päätyi taukukon neljänneksi.

Mustapaidat jatkavat Bandyliigaa tulevana sunnuntaina uuden vuoden puolella, kun Mikkeliin saapuu vieraaksi kivikova Lappeenrannan Veiterä.

Teksti: Kampparit/tiedotus Kuva: Kontrastia/Pihla Liukkonen