Narukerälle puolivälierien avausvoitto

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Puolivälieräottelu 1. Narukerä – Kampparit 5-0 (2-0)

Kampparit aloitti pudotuspeliurakkansa Porissa Narukerän vieraana.

Kipakassa 16 asteen pakkassäässä pelatun ottelun ensimmäistä jaksoa hallitsi Narukerä. Narukerän puolustus vetäytyi alas ja oli tehokas  ohjaten Kampparit tekopaikoilta laitoihin, Kampparit sai kulmia, mutta ei saanut palloa kaarelta sisään.

Narukerä sen sijaan oli aktiivinen ja onnistui ensi jaksolla maalinteossa kahdesti, ensin 26. peliminuutilla Tomi Mustonen vei Kerän 1-0 johtoon ja nelisen minuuttia ennen taukoa Rinat Shamshutov hassutti Kampparipuolustuksen ja lyömällä läheltä taukonumerot 2-0.

Toinen jakso ei tuonut pelin kulkuun muutosta. Narukerä puolusti tarkasti ja loi paikkoja. Jaksoa oli pelattu vartin verran kun Tuomas Antikainen ajoi keskeltä maalille ja viimeisteli 3-0 osuman. Ensimmäiset 3 maalia syöttänyt Esa Oksanen laukoi 73. minuutilla kulmasta 4-0. Shamshutov viimeisteli illan toisellaan viitisen minuuttia myöhemmin loppunumeroiksi jääneet 5-0.

Valmentaja Olli Manninen ei ollut tyytyväinen päivän peliin, mutta ei nähnyt tilannetta millään lailla toivottomaksi.

– Tänään ei löydetty konsteja Narukerän käsipallopuolustuksen murtamiseksi. Nyt pitää vaan käydä tilanne huolella läpi ja löytää keino hyökätä jatkossa fiksummin ja tehokkaammin mitä tänään tehtiin. Vähän harmittaa ensimmäisen jakson halvat maalit. Nollataan tilanne ja tullaan perjantaina vahvempana. Kyllä meidän pitää vielä sunnuntaina tulla Poriin. Tänään poissa olleet Kimmo Huotelin ja Valtteri Hauska saatanee molemmat perjantaina riviin.

Perjantaina jatketaan Mikkelissä ja mikäli perjantain jälkeen voitot ovat tasan, ratkaistaan välieräpaikka sunnuntaina Porissa.

2. Puolivälieräottelu Kampparit – Narukerä, perjantaina 19.2, Hänskissä klo 18.30 (ilman yleisöä). Ottelu nähtävissä suoratoistona Länsi-Savon nettisivujen kautta maksuttomana lähetyksenä ja ammattimaisen puolueettomasti selostettuna…

Teksti: Lauri Tikanoja