Muhkea voitto Oulusta!

03.12.2016 | Bandyliiga

OLS-KAMPPARIT 0-8 (0-3)

Otsikon sanat laukoi Elias Tikanoja seuratessaan netin tulospalvelusta Kamppareiden tämänpäiväistä vierasottelua Oulussa.

Kampparit ei antanut tänään vastustajalle eteen, vaan hallitsi tasapainoisesti esityksellä pelin kulkua alusta asti. Puoliaikatilanne oli 3-0, ja toisella jaksolla Mustat vain lisäsivät vauhtia.

Kampparivalmentaja Olli Manninen allekirjoitti pelin jälkeen otsikon;

– Joo oli kyllä muhkea voitto ja mainio peli meiltä tänään!. Puolustettiin koko joukkueena loistavasti ja onnistuttiin maalipaikoissa aika hyvin. Jonkin verran hukattiinkin läpiajoja ja erikoistilanteita ,  mutta koko joukkueelle iso kiitos tasapainoisesti pelistä!

Ola toi hyvin pelanneesta ryhmästä esiin mainiosti suomalaiseen pelirytmiin ja kamppariryhmään sopeutuneet Artem ”Arttu” Shekhotsovin. ”Arttu oli taas tänään tosi hyvä, teki hurjasti töitä, loi paljon paikkoja ja hankaloittaa oululaisten päivää”.

Artun (2+2) lisäksi Kamppareiden maaleista vastasivat Santeri Laitinen 2, Juho Liukkonen 2, Kimmo Huotelin , Kalle Lempinen ja ensimmäisen pääsarjamaalinsa läpiajolla viimeistellyt nuori Ville Särkkä. Onnittelut Villelle!

Mustien maalilla nollan piti tänään Eetu Sviili – Hyvä Eetu!

Kampparit pelaa seuraavan kerran tulevana tiistaina, itsenäisyyspäivänä, kun Hänskiin vieraaksi saapuu mestari-Botnia – tervetuloa!

Lauri Tikanoja