”Lipi” ja Kalle johdattivat Kampparit mitalipeleihin

17.02.2017 | Bandyliiga

OLS – Kampparit 1-5 (0-1)

Kamppareiden ja Oulun Luistinseuran välinen toinen puolivälieräottelu pelattiin tänään Oulussa.

OLS jatkoi keskiviikon ensimmäisen osaottelun tapaan kauden parhaita esityksiään. Vain minuutin pelin jälkeen Juho Liukkonen vei vieraat 0-1 johtoon, mutta sen jälkeen mentiin tunnin verran maaleitta. Molemmilla joukueilla oli maalipaikkoja ja saumansa, mutta Markus Hartikainen Kamppareiden, ja Pertti Virtanen OLS:n maalissa pitivät pintansa.

Toiselle jaksolle OLS tuli päättäväisesti ja loi useamman hyvän tekopaikan ilman tulosta. Tunnin kohdalla OLS vihdoin onnistui Antti Pesosen toimesta kulmalyönnistä ja peli oli tasan 1-1. Tasoitus herätti Kampparit ja muutamassa minuutissa se teki voittoon ja välieräpaikkaan riittäneet osumat. Lipi Liukkonen vei illan toisella maalillaan Kampparit 1-2 johtoon ja Artem Shekhotsov syötti hetkeä myöhemmin Kalle Lempisen maalintekoon ja Kampparit karkasivat kahden maalin johtoon 1-3:een.

OLS taisteli vielä tiukasti luoden lukuisia pahoja tilanteita, mutta Kampparipuolustus ja mainio Markus Hartikainen kestivät.

Pelin loppuminuuteilla Lipi syötti vielä kahdesti Kallen maalintekoon, ja illan tehokaksikko viimeisteli loppunumerot 1-5.

Kampparivalmentaja Ola Manninen kiitteli paitsi OLS:n loistavaa vastusta, omiensa tasapainoista esitystä.

”Pelattiin pieniä jaksoja lukuunottamatta aika hyvä ja tasapainoinen peli. Koko joukkue ansaitsee isot kiitokset, etenkin Kalle ja Lipi olivat tänään jäätävän tehokkaita tiukassa paikassa. Nyt saadaan hyvä huili, levätään ja aletaan valmistautumaan ensi  keskiviikkona alkaviin välieriin. OLS:n peliesitykset puolivälierissä yllättivät, kiitokset upeasta taistelusta!”

Kampparit jatkaa siis neljän joukkoon ja mitalipeleihin! Välieräsarja käynnistyy Hänskissä tulevana keskiviikkona, 22.2. Hänskissä kello 18.30 saaden vastaansa voittajan otteluparista Botnia – Veiterä.

Panokset kasvaa!

Lauri Tikanoja