Lauantaina kello 15.00 Hänskissä: Kampparit – HIFK

24.11.2016 | Bandyliiga

Lauantaille luvassa vauhdikas vääntö Hänskissä!

Lauantaina iltapäivällä pelataan Hänskissä Kamppareiden kauden toinen kotipeli. Kampparit saa vieraakseen punapaitaisen helsinkiläisjoukkueen, Helsingin IFK:n.

kalle-ja-ifk

Kuva: Kari Nuolinko, liigafinaali 2015 Helsinki

Kampparit hävisi kotonaan sarja-avauksessa niukasti JPS:lle (5-6), ja nousi viime sunnuntaina upean toisen jaksonsa ansiosta neljän maalin takaa 6-5-voittoon Veiterästä. Voitto ja onnistumiset Veiterä-pelissä antoi runsaasti uudistuneelle Kamppari-joukkueelle virtaa ja uskoa omaan tekemiseen.

IFK on avannut kauden kahdella tappiolla, Botnia 3-8 ja JPS 1-3. IFK saanee tappioista roimasti lisää virtaa lauantaille. Toivoa sopii, että peli pysyy siistinä. IFK:sta kannattaa seurata etenkin Kampparikasvatti Aku Ojasen #6, otteita, kauden maalitili on jo avattu ja paikan saadessaan hyvälyöntinen Aku on aina vaarallinen.

Sarja-avauksessa loukkaantunut Kamppareiden venäläisvahvistus Artem Shekhovtsov on toipunut mainiosti ja uhkuu pelihaluja. Artem tullaan todennäköisesti näkemään lauantain pelaavassa kokoonpanossa. Kampparit lähteekin näillä näkymin lauantain peliin parhaalla kokoonpanollaan, pahempia loukkaantumisia tai sairastumisia ei tällä hetkellä ole.

Lauantai-iltapäivälle on tällä hetkellä luvassa 2-3 lämpöastetta, mutta näillä näkymin iltapäivällä ei pitäisi pahemmin sataa.

Tervetuloa Hänskiin kannustamaan Mustat voittoon – Kampparit – HIFK lauantaina 26.11. kello 15.00 alkaen!

Jos et pääse paikan päälle Hänskiin, voit seurata ottelun kulkua Kari Nuolingon kuvaamasta live-stream-lähetyksestä osoitteessa:

https://www.youtube.com/channel/UCRd0y1inepj47XsyOZ7A_5Q/featured

Lauri Tikanoja