Kiitos Ässä!

17.03.2023 | Bandyliiga, Etusivu, Yleinen

Santeri Laitisen elämässä koittaa uusi vaihe

 

Santeri Laitisen paikka Kamppareiden pukukopissa on tyhjentynyt elämäntilanteen johdosta.

 

Tehokas maalintekijä lopettaa Kampparipaidassa

 

Santeri ”Ässä” Laitinen on Bandyliigan tehopelaajia. 14 kautta Bandyliigassa on tuonut maalitykille 7 mitalia ja 250 ottelussa on syntynyt 298 tehopistettä. Nyt hopeaan päättyneellä kaudella 24 ottelussa syntyi komeat 30 maalia.

 

Laitisen 7 vauhdikasta vuotta

 

”Ässä” on elänyt viimeiset seitsemän vuotta vauhdikasta elämää. Palattuaan Kamppareihin Jyväskylästä, aloitti Ässä opiskelut Kuopion pelastusopistossa. Kodin, opiskelun, työn ja pelaamisen yhteensovittaminen on vaatinut joustoa ja venymistä kaikilta palapelin osasilta. Viimeiset kaksi vuotta Santerin ja Emmin yhteiset kodit ovat sijainneet Vantaalla ja Mikkelin Saksalassa. Emmin työpaikka on ollut Mikkelin keskussairaalassa, Santeri on työskennellyt Porvoon pelastuslaitoksella, mutta pelannut yhtä HIFK-kautta lukuun ottamatta kasvattajaseuransa mustassa paidassa. Ajokilometrejä on kertynyt hirvittävän paljon.

 

Onnea uuteen kotiin!

 

Perheen elämässä on alkamassa uudenlainen vaihe. Muutto Klaukkalasta hankittuun upouuteen omakotitaloon on tehty kolmisen viikkoa sitten, kun Kamppareiden ei runkosarjasijoituksen ansiosta tarvinnut pelata puolivälieriä ja muutolle ilmaantui näin sopiva rako. Vauhdikas perhe on nyt monella tapaa uuden edessä, Emmillä on alkanut vanhempain vapaa ja perheeseen on huhtikuussa syntymässä esikoinen.

 

Olet vasta 30-vuotias, jääpalloilija parhaassa iässä, jatkuuko peliurasi vielä?

 

”Tässä vaiheessa en varsinaisesti mieti peliuran jatkamista, nyt on katseet vahvasti kotikuvioissa. Toki pelaaminen sinänsä kiinnostaa, mutta katsotaan olisiko joukkue jatkossa Helsingin Kamppiveikot!?”

 

Kamppariyhteisö kiittää kuluneista vuosista ja toivottaa sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää jatkoon

 

”Kiitokset! Hänski tulee aina pysymään todellisena kotikenttänä. Lämpimät kiitokset koko Kamppariyhteisölle kuluneista vuosista ja hienoista hetkistä matkan varrella. Isot kiitokset myös Emmille kotiin.  Kuluneet vuodet on olleet haastavia ja ilman kodin täyttä tukea pelaamisesta ei olisi tullut mitään. Tsemppiä kaikille jatkoon!

 

Teksti ja kuva: Lauri Tikanoja