Kausi käyntiin hienolla kotivoitolla!

Kampparit – JPS 6-1 (2-0)

Kampparit puolusti tehokkaasti ja oli terävänä tekopaikoissa. Komeat avauspisteet Mikkeliin.

Kamppareiden ja JPS:n välinen sarja-avaus oli siirretty lämpimän sään takia perjantailta sunnuntaille, ja vaihto kannatti. Hänskissä pelattiin hienoissa olosuhteissa 465-päisen yleisön edessä.

Ottelu käynnistyi vierasjoukkue JPS:n vahvalla hallinnalla ja se loi ensimmäisen parinkymmenen minuutin aikana useita kulmalyöntejä ja pahoja tilanteita Mustien maalille. Ensimmäisen jakson maalit tehtiin kuitenkin JPS:n maaliin Kalle Lempisen osuttua ensin kulmasta ja Kimmo Huotelinin tarjottua upean syötön Iisakki Kaivolan lapaan, josta ””Ile” kiitti kylmäpäisellä viimeistelyllä ohi JPS-maalissa pelanneen Iikka Lempisen.

Toisella jaksolla jyväskyläläiset jatkoivat vahvasti, mutta Kampparit pääsi paremmin pelin pelillisestikin mukaan. JiPSin tehot oli edelleen hukassa, mutta Kampparit jatkoi tehokkaana. Kalle Lempinen nautti veljensä soolon päätteeksi, 3-0 ja Ville Särkkä sijoitti tarkasti yläkulmaan vieden Mustat 70. peliminuutin kohdalla jo 4-0 johtoon. JPS onnistui viimein 73. peliminuutilla Jarno Erosen kaventaessa pelin 4-1:een.

Nuoret, Ville Hämäläinen ja Ville Särkkä kaunistelivat loppuminuuteilla kokeilla maaleillaan Kamppareiden voittonumeroiksi 6-1.

Molempien joukkueiden valmentajat kehuivat Mustien kurinalaista puolustuspeliä. Antero Levänen kiitteli omiaan: ”Meidän pojat onnistui tänään mainiosti puolustuksessa ja tehojakin oli tänään maalinteossa ihan riittävästi. Numerot ei kerro kaikkea, mutta oikein hyvä sarja-avaus meiltä sinänsä”

Kamppareiden parhaana pelaajana palkittiin Kalle Lempinen, JiPSin parhaana Kampparikasvatti Nikke Tuhkanen.

Kampparit jatkaa liigaurakkaansa tulevana perjantaina Veiterän vieraana. Näillä näkymin YLE lähettää ottelun suorana YLE Areenassa.

Teksti: Lauri Tikanoja