Kampparit voittoon ensimmäisessä välieräottelussa!

JPS – Kampparit 3-4 (0-2) – maukas voitto välieräavauksessa!

JPS:n ja Kamppareiden välinen välieräsarja käynnistyi tänään keskiviikkona Jyväskylän Viitaniemessä, rapsakassa 14-15 pakkasasteen kuivassa talvisäässä.

Ottelu käynnistyi melko tasaisena. JPS oli aktiivinen ja piti enemmän palloa, mutta Kamppareiden koko kentän puolustus toimi hyvin, ja maalissa Juuso Tervonen oli jälleen mainiossa vireessä. 18. peliminuutilla Artem Shekhovtsovin laukaus kaaren takaa yllätti jyväskyläläisten maalissa pelanneen Iikka Lempisen. Ensimmäisen jakson toisen Kampparimaalin teki nuori Vili Korhonen, melko pienestä kulmasta ja Artem Shekhovtsovin mainiosta esityöstä.

Jos jyväskyläläisillä oli ensimmäisellä jaksolla kulmia ja muutama muu hyvä tekopaikka, oli Mustillakin saumansa kasvattaa taukojohtoa suuremmaksikin kuin taululla loistanut 0-2.

Toisen jakson alkuun Kampparikippari Kimmo Huotelin vei Kampparit jo 0-3 johtoon (48 min.) mutta sen jälkeen sattui nukahduksia ja JiPSi päästettiin peliin mukaan. 55. ja 57. peliminuuttien pikamaaleilla JPS tuli maalin päähän ja Kampparipenkki huitoi aikalisän. Aikalisä rauhoitti Kampparipelin, ja viitisen minuuttia myöhemmin JPS-kapteeni Mikko Rytkönen joutui rikkomaan laidalta sisään purjehtinutta Kimmo Huotelinia rankkarialueella ja Santeri ”Ässä” Laitinen pyyhkäisi pilkulta sisään vieden Mustat 2-4 johtoon. Vartti ennen varsinaisen peliajan päättymistä otti puolestaan JPS aikalisän, ja 81. peliminuutilla Riku Hämäläinen kavensi numeroiksi 3-4. JPS rypisteli kovasti, mutta Kampparit kesti loppuun saakka ja mainio ryöstö oli tosiasia – Kampparit korjasi ensimmäisen välierävoiton!

Taistelu jatkuu ja 2. välieräottelu Kampparit – JPS käynnistyy lauantaina Hänskissä kello 17.00 TERVETULOA!

Päivän toisessa välieräparissa Veiterä oli Akillesta terävämpi vieden pelin selvästi numeroin 8-2.

Teksti: Lauri Tikanoja