Kampparit voitolla Joulun viettoon!

Narukerä – Kampparit 4-8 (1-3)

Pukki antoi Kamppareille perjantain viimeistelytreeneissä voittoon riittävät ohjeet ja eväät.

Pitkä bussimatka ei pahemmin näkynyt Kamppareiden pelissä kun pilli soi Porissa. Kampparit pelasi alkuminuutit pirteästi ja Jari Purovirta täräytti kulmasta vieraiden johtomaalin pelin 5. minuutilla. Seuraavalla 20-minuuttisella Narukerä pääsi peliin mukaan ja joukkueen ”jokerilyöjä” Jukka Loukkola tasoitti pelin 23. minuutilla, niin ikään kulmalyönnistä.

Huimassa peli vireessä oleva Kalle Lempinen onnistui puolen tunnin pelin jälkeen kahdesti maalinteossa, toiseen hän sai syötön veskari Juuso Tervoselta ja toisen syötti Eetu Karhunen. Numeroissa 1-3 vietettiin puoliaikaa.

Toisen jakson alkuun Kampparit loi paikkoja ja hyvää vauhtia jalkavammastaan toipuva Santeri Laitinen vei Mustat 51. peliminuutilla rankkarista jo 1-4, johtoon, mutta Narukerä ei taipunut, Esa Oksanen kavensi muutamaa minuuttia myöhemmin 2-4:ään, mutta Iisakki Kaivola onnistui vuorostaan toisessa päässä vieden Kampparit 2-5 johtoasemaan. Tomi Mustonen osui muutamaa minuuttia myöhemmin tuoden Kerän taas kahden maalin päähän. 71. peliminuutin kohdalla Santeri Laitinen iski kulmalyönnillä Mustat jo 3-6 johtoon ja muutama minuutti myöhemmin taiteili Edu Karhunen illan toisen osumansa Kalle Lempisen syötöstä ja numeroissa 3-7 peli oli viimeistään käytännössä ohi. Molemmat onnistuivat vielä kerran maalinteossa (Santeri Laitinen ja Esa Oksanen) ja sarjapisteet matkasivat Kamppareiden matkassa Mikkeliin loppunumeroiden ollessa 4-8.

Ilahduttavaa päivän pelissä oli hienojen sarjapisteiden lisäksi onnistumiset erikoistilanteissa ja loukkaantuneena olleen Alpo Kaartisen saaminen takaisin joukkueen vahvuuteen ja pelin tekoon.

Kampparit siirtyy pelin jälkeen viivyttelemättä kotiin joulun viettoon, mutta pitkään ei herkutella ja huilailla – pelit jatkuvat jo keskiviikkona, Tapaninpäivänä, kun Hänskiin saapuu sarjajohtaja Veiterä. Ottelu käynnistyy kello 14.00 ja otteluisäntä Go On, Bar Dom ja Honka tarjoavat yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn – Tervetuloa!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuva: Mari Ukkonen