Kampparit vahvempi harjoitusottelussa

Harjoitusottelu 11.11. Hänski,  Kampparit – WP35  9-2 (6-1)

Kampparit avasi kotipelikautensa tänään harjoitusottelulla hyväkuntoisella Hänskin jäällä.

Vastassa ollut WP35 oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella isolla jäällä ja se näkyi tänään selkeästi. Ottelun alussa varkautelaisten hyvin luisteleva tehokaksikko Niko Nissinen-Juho Holopainen hätisteli kuitenkin useampaan otteeseen Mustien puolustusta.  Kampparit loi jakson edetessä suuren määrän erikoistilanteita ja oli niissä tehokas. Jakson kuudesta maalistaan Kampparit teki 4 erikoistilanteista. Taukonumerot 6-1 Kamppareille.

Toisella jaksolla Kampparit hallitsi peliä ja pelin tempo laski ensimmäisestä jaksosta. Palloa kierrätettiin paljon alakautta ja tekopaikkoja luotiin paljon, mutta varkautelaisten illan paras pelaaja Ari-Pekka Aho oli maalissa mainio ja venyi lukuisiin hyviin pelastuksiin. Kampparit osui jaksolla kolme kertaa ja WP kerran. Ottelun loppunumerot Mustille 9-2.

Kamppareiden tehomies oli Janne Hauska kolmella maalillaan. Kamppareiden puolustuksessa nuori libero Topi Saukkonen pelasi jämäkästi ja korjasi palkintoraadin palkinnon.

Kampparit jatkaa valmistautumista ensi viikon perjantaina käynnistyvään Bandyliigaan. Avausotteluun Kampparit matkaa Lappeenrantaan Veiterän vieraaksi.

Ensimmäinen kotipeli Kampparit-HIFK pelataan Hänskissä sunnuntaina 22.11. kello 15.00 alkaen, TERVETULOA!

-LT-