Kampparit väänsi vahvalla viimeisellä vartilla voiton Botniasta!

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Botnia – Kampparit 3-5 (1-0)

Kampparit upealla viimeisen vartin nousulla kolmen maalin takaa voittoon!

Oulunkylässä nähtiin tänään hyvin erikoinen liigakamppailu. Botnia pelasi kauden parasta peliään ja piinasi vieraitaan 75 minuutia karaten siinä ajassa jo monissa muissa lajeissa voittoon riittävälle etumatkalle, 3-0, (Pallassalo, Schreck ja Niska), Peli näytti olevan vielä toisen jakson loppupuolella menossa selvästi helsinkiläisille, kunnes alkoi tapahtua;

Kamppareiden loukkaantumisensa jälkeen tänään kentälle palannut Valtteri Hauska vippasi 76. peliminuutilla pallon yli loistavan pelin pelanneen Botniavahti Joonas Kankkusen. Kolmisen minuuttia myöhemmin (79min.) viimeisteli Iisakki Kaivola läheltä Mustat maalin päähän ja Kampparit jatkoi vahvasti ja 85. peliminuutilla Karo Liimatainen survoi tasoituksen. Loppuminuuteilla Kamppareiden painostaessa Botniallekin aukesi vastahyökkäyksistä ja katkoista pari hyvää paikkaa, mutta Botnian päässä kolisi vielä kahdesti, Karo Liimatainen osui toistamiseen aikalisistä määrätyn lisäajan toisella minuutilla ja loppusekunneilla Botnian hakiessa koko joukkueella tasoitusta syötti Severi Noponen Janne Hauskan karkumatkalle. Janne ei erehtynyt ja tulostaululle oli yllättäen kääntynyt numerot 3-5.

Valmentaja Olli Manninen oli helpottunut pelin jälkeen;

Saatiin peliin ihan hyvä startti ja luotiin laadukkaita tekopaikkoja, mutta ei saatu tulosta. Jää oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla tosi huono ja lyötiin vähän liikaakin pitkää palloa, jakson edetessä ehkä vähän tuskastuttiinkin ja Botnia pelasi toisaalta hyvin.

Toisella jaksolla Botnia sai pari osumaa lisää, mutta uskottiin kyllä että saadaan peli rullaamaan. Noin vartti ennen Vallun (Valtteri Hauska) kavennusosumaa (1-3) oltiin pyydetty aikalisä, ja pidettiinkin se kun ei ehditty sitä perumaan. Maalista saatiin uskoa ja henki päälle ja loppuhan oli sitten aika selkeästi meidän.

Helpottunut olo on tietysti. Saatiin kauden ensimmäinen vierasvoitto ja toivottavasti näitä alkaa tulla lisää!

Karo Liimatainen iski tänään kaksi tärkeää osumaa

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: arkisto/Mari Ukkonen sekä paikan päältä Pekka Huovila