Kampparit Tapanina Lappeenrannassa, lauantaina WP35 Hänskiin

24.12.2019 | Bandyliiga

eroakiireesta.fi ENNAKKO

Keskiviikkona 26.12. klo 14.00 Lappeenranta, Veiterä – Kampparit

Lauantaina 28.12. klo 15.00 Hänskissä, Kampparit – WP35

VEITERÄ – KAMPPARIT

Perinteinen ”Tapaninpäivän Derby”, Veiterä-Kampparit, pelataan Lappeenrannan Kisapuistossa keskiviikkona 26.12. alkaen kello 14.00.

Veiterä on aloittanut kauden vakuuttavasti ja porskuttaa sarjan kärjessä tappioitta. Kampparit ja Veiterä kohtasivat marraskuun sarja-avauksessa Mikkelissä, tuolloin Veiterä vei pinnat Karjalaan niukalla 3-2 voitollaan.

Pienten vammojen ja sairastelujen kiusaama Kampparit lähtee kuitenkin Tapanina haastamaan Veiterää ennakkoluulottomasti näillä näkymin hankalissa ja kosteissa olosuhteissa pelattavassa pelissä.

Ottelu houkuttanee paikalle reilusti lappeenrantalaisyleisöä. Myös Kampparit toivoo runsaslukuisen kannattajiaan paikan päälle.

Helpoimmin pääset paikalle bussilla, Kampparit järjestää otteluun fanibussin!

Lähtö Linnankadulta Hänskin vierestä  klo 12.00. Ottelu alkaa klo 14.00. Matkan hinta 20€, maksetaan bussissa. Fanibussilaisille pääsymaksu 5€!

Ilmoittautumiset 25.12 mennessä viestillä numeroon 0440 176 333!

Jätetään omat autot kotiin ja lähdetään porukalla kannustamaan Kampparit voittoon!

KAMPPARIT – WP35

Jouluviikon lauantaina 28.12. kamppaillaan Hänskissä puolestaan Savon herruudesta, kun WP Varkaudesta saapuu Mustien vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran Varkaudessa muutama viikko sitten. Tuolloin Kampparit sai hyvän onnistumisen ja vei tasaisen ottelun numerollisesti selvästi (5-0).

Kampparit ei tule lauantaina varmankan pääsemään helpolla. WP35 on osoittanut vaarallisuutensa pelaamalla hyviä ja tasaisia pelejä, vaikka voittoon asti paukut ja onni on riittäneet vain Botnia- pelissä. Vahvasti luistelevan WP:n tehomies ja pääasiallinen pelintekijä Niko Nissinen kuuluu Bandyliigan ehdottomaan eliittiin.

Lauantaille on ennusteiden mukaan luvassa loistavaa pelikeliä; noin viiden asteen selkeää pakkassäätä.

Tervetuloa Hänskiin seuraamaan Mustien taistelua sarjapisteistä!

Mikkelin Kampparit toivottaa jääpalloväelle Rauhallista ja Mukavaa Joulun aikaa!

Ennakot ja raportit tarjoaa: