Kampparit takoi tusinan maaleja

Vaisu WP-35 kaatui isonumeroisesti Hänskissä

 

Kampparien kokeneet pelaajat tiesivät keinot WP:n kaatamiseen. Tomi Hauska pelasi hyvän ottelun.

 

 

Otteluputken väsymyksestä ei ollut tietoakaan, kun Kampparien edustusjoukkue komensi Warkauden Palloa Bandyliigan arkiottelussa keskiviikkoiltana Mikkelissä.

Ensi jakson verryttelyn jälkeen Kampparit takoi voiton varkautelaisista 12-1 (3-1).

-Sunnuntaina Akilleksen ottelussa väsymys painoi, mutta nyt ei. Pelejä oli aika paljon, mutta kun saatiin huilata hieman ja alle vielä hyvä harjoitus, ei ollut ongelmia, kertasi illan ottelua keskiviikkona hattutempun tehnyt Santeri Laitinen.

Laitinen oli tyytyväinen voitosta, mutta hyvän tunteen toi ennen muuta joukkueen peliesitys.

-Joukkue pääsi pelaamaan omalla tasollaan. Kun alkuun tuli osumia, WP:n selkäranka katkesi. Meiltä hyvä peli, tuumi Laitinen.

 

 

Tyytyväinen oli myös päävalmentaja Olli Manninen.

-Ottelu oli meiltä tason nosto verrattuna viime sunnuntain Akilles-otteluun. Olen todella tyytyväinen poikien pelaamiseen.

Manninen teki hieman säätöjä ryhmään ja tuloksena oli hyvä pelitempo ja vastustajan haastaminen.

WP ei pystynyt keskiviikkona pelaamaan kuin ensi jakson. Kampparit kuitenkin piti varkautelaiset kurissa ja teki taukojohdoksi 3-1 Janne HauskanTopi Saukkosen ja Laitisen maaleilla.

Ottelu ratkesi toisen jakson alussa. WP jäi täysin telineisiin, ja Kampparit teki jakson alussa viidessä minuutissa kolme maalia. Laitinen hoiti niistä kaksi ja Elmeri Hämäläinen kolmannen.

 

Elmeri Hämäläinen onnistui maalinteossa kahdesti

 

Loppu oli Kampparien maalintekoharjoitusta, jossa onnistui melkein kaikki.

Loput maalit hoitivat Rasmus Kettunen (7-1), Kimmo Huotelin kulmasta (8-1), Aki Manninen (9-1) hienolla kaukolaukauksella, Tuomas Liukkonen (11-1) ja Hämäläinen (12-1). Kymmenes häkki merkittiin WP:n omaksi maaliksi, mutta senkin pohjusti mustien hyvä hyökkäys.

Maaleja teki usea pelaaja, mutta keskiviikkona roolia kentällä ottivat Liukkonen sekä Tomi Hauska, joka pelasi hyvän ottelun. Kun konkarit onnistuivat, onnistui myös ryhmän nuorempi kaarti. Juniori-ikäinen Simo Huotelin täytti paikkansa.

 

 

Manninen lohdutti ottelun jälkeen mediatapaamisessa WP:n valmentajaa Juha Järveläistä toteamalla, että jääpallon luonteeseen kuuluvat tuollaiset numerot, ainakin siinä vaiheessa, kun ottelu ratkeaa selvästi.

Numerot olivat isot, mutta pahempaa oli se, että WP ei pystynyt kentällä juuri mihinkään. Kampparit oli parempi ottelun kaikilla osa-alueilla.

-Ensi jakso pelattiin siten kuin olen odottanut, mutta toisella jaksolla joukkue lopetti pelaamisen. Olimme selvästi huonompia, myönsi Järveläinen.

 

Santeri Laitinen oli jälkeen maalintekotuulella. Tuloksena hattutemppu.

 

Otteluisäntänä toimineen Suur-Savon Osuuspankin palkintoraati palkitsi joukkueidensa parhaina Kamppareiden Santeri Laitisen ja WP:n Ari-Pekka Ahon.

 

 

’Kampparit jatkaa Bandyliigaa ja 50-vuotisjuhlaviikkoaan lauantaina kotiottelulla.

Juhlaottelu alkaa Hänskissä klo 17.00. Vastaan tulee Helsingin IFK.

Rhomberg Sersa tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn – Välittömästi ottelun jälkeen ILOTULITUS!

 

Teksti: Kampparit/tiedotus, kuvat: Jukka Laitinen