Kampparit taisteli välieräpaikan!

HIFK – Kampparit – II puolivälieräottelu, Helsinki

ja 3-4 ,3-3 (2-2)

Kampparit jatkoon voitoin 2-0

Puolivälieräparin toinen osaottelu Helsingissä oli äärimmäisen tiukka. HIFK taisteli upeasti ja Kampparit sai tehdä voiton eteen täyden työn. Ottelu eteni tasatuloksessa 3-3 jatkoajalle, ja vasta toisen jatkoaika-kympin puolivälissä onnistui Jari Purovirta ratkaisemaan kaukolaukauksellaan ottelun ja välieräpaikan Kamppareille.

Jari Purovirta ratkaisi huippujännittävän väännön kahdella maalillaan.

IFK onnistui maalinteossa tänään kolmasti, ja kaikista maaleista vastasi Kampparikasvatti-kaksikko Aku Ojanen-Jaakko Liukkonen.

Kamppareiden maalit tänään Jari Purovirta 2, Eetu Karhunen ja Vili Korhonen.

Kampparivalmentaja Ola Manninen ottelun tauottua:

”Olihan huikean jännä peli. Ei ehkä oltu ihan parhaimmillamme,  mutta toisaalta HIFK taisteli kyllä valtavan hyvin ja pelasi taktisesti fiksusti. Tekivät kyllä meidän illasta todella vaikean.

Kaksi jännittävää ja tiukkaa peliä takana, ja keskiviikkona aloitetaan välierät. Uskoisin että saamme näistä peleistä jatkoa ajatellen hyötyä, kun saatiin alle tällaiset kovat, vauhdikkaat ja tasaiset väännöt”

Kampparit jatkaa näin välieriin, jossa vastaan tulee WP35:n kahdessa ottelussa kukistanut JPS Jyväskylästä. Kotietu on Kamppareilla ja ensimmäinen osaottelu pelataan ensi keskiviikkona 20.2. kello 18.30.

Välieristä finaaliin selviää kolmella voitolla. Välieräparien häviävät pelaavat pronssista.

Lisää välieristä ja Bandyliigan jatko-ohjelmasta viikonlopun aikana!

Teksti: Lauri Tikanoja
Kuva: Pihla Liukkonen/Kontrastia