Kampparit taipui tehokkaalle Veiterälle Tapanipäivän pelissä

eroakiireesta.fi RAPORTTI Lappeenrannan Kisapuisto 26.12.2019

Veiterä – Kampparit  9-1 (3-1)

Tapaninpäivän perinteinen Kampparit-Veiterä- ottelu pelattiin tänä vuonna Lappeenrannan Kisapuistossa mainioissa olosuhteissa.

Ensimmäinen jakso Veiterälle kolmella onnistuneella kulmalyönnillä

Kampparit avasi pelin vahvasti ja hallitsi peliä hienokseltaan ensimmäisen puolituntisen. Nuori Karo Liimatainen oli terävänä Iisakki Kaivolan lyönnin jälkeen pelin 6. minuutilla ja siirsi Kampparit 0-1 johtoon. Vain minuuttia myöhemmin Veiterä näytti vaarallisuutensa kulmalyönneissä Ere Verhelän tasoitettua kulman jälkeisessä tilanteessa pelin 1-1:een.

Tasanumeroissa pelattiin reilu puoli tuntia. Veiterän päästyä pikkuhiljaa paremmin peliin mukaan, sai se luotua paljon kulmatilanteita, joista se viimeisteli jakson lisämaalinsa Janne Hauskan ja Matias Lehtosen toimesta.

Toinen jakso käynnistyi Kampparikentän ikävällä nukahduksella; pallo sössittiin omalla puolustusalueella Tomi Hauskalle jonka huitaisu 25 metristä yllätti Mustat vieden kotijoukkueen jo kolmen maalin etumatkalle. Veiterä jatkoi tehokkaasti ja viimeisteli paikoistaan, Aleksi Seppänen (5-1), Tuukka Loikkanen (6-1) ja Tomi Hauska (7-1) kasvattivat tasaisin väliajoin johtoaan ja Kamppareiden hieman turhautuessa Mustien peli alkoi olla pelattu.

Viimeinen vartti pelailtiin vähän väkinäisesti peliä  loppuun ja kun Mustien eväät alkoivat olla syödyt, kaunisteli tehokas Veiterä numeroita vielä kahteen otteeseen Matias Lehtosen ja Aleksi Seppäsen toimesta ja taululla komeili kotijoukkue Veiterän voittonumerot 9-1.

Joukkueidensa parhaina palkittiin Kampparimaalivahti Juuso Tervonen ja Veiterästä tehokas Aleksi Seppänen.

Joni Maaranen – 500 pääsarjaottelua!

Ottelussa täyttyi myös upea etappi, kun luotettava Kampparipuolustaja Joni Maaranen pelasi 500. pääsarjaottelunsa – Lämpimät onnittelut Jonille!

Kampparit jatkaa tulevana lauantaina 28.12. kotonaan kun vieraaksi saapuu WP35 Varkaudessa. Tervetuloa Hänskiin kannustamaan Kampparit takaisin voittojen tielle!

KAMPPARIT – WP35 Hänskissä 28.12. kello 15.00

Teksti: Lauri Tikanoja, kuvat: Keijo ”Korven” Heikkinen ja LT

Raportit ja ennakot tarjoaa: