Kampparit taipui Porvoossa hyvän esityksen jälkeen

eroakiireesta.fi OTTELURAPORTTI

Akilles – Kampparit 9-4 (3-1)

Akilles ja Kampparit pelasivat vauhdikkaan ja pelitilanteiltaan melko tasaisen Bandyliigakamppailun Porvoossa.

Ensimmäisellä jaksolla molemmilla joukkueilla oli hyvät hetkensä. Kamppareiden Valtteri Hauska laukoi ottelun avausmaalin kulmasta. Akilles livahti kuitenkin tauolle johdossa numeroin 3-1.

Toisen jakson ensimmäisellä 20-minuuttisella maalattiin molemmissa päissä ja Kampparit kiri jo maalin päähän (5-4), mutta Akilles oli loppujaksolla terävämpi ja lopussa pelin jo ratkettua repesivät numerot rumiksi Akilleksen karattua 9-4 voittoon. Toisella jaksolla Kamppareiden maalit tekivät Janne Hauska (2) ja Karo Liimatainen.

Kamppariluotsi Ola Manninen kommentoi tuoreeltaan pelin jälkeen:

Ihan hyvä kamppailu meiltä tänään, numerot ei kerro koko totuutta pelistä. Hyvin oltiin pelissä mukana mutta ihan ei vielä riittänyt, vähän pitää vielä karsia virheitä ja olla tarkempi puolustuspelissä. Aloitettiin hyvin ja saatiin johto-osumakin, ensimmäinen puoli tuntia oli kaiken kaikkiaan hyvää tekemistä, mutta sitten ei oltu tarpeeksi tarkkana ja terävään ja vastustaja rokotti kolmesti.

Toisella jaksolla Akilles teki  4-1-osuman heti alkuun, mutta saatiin kavennus heti perään ja oltiin hyvin mukana. Päästiin jo 5-4:ään ja 6-4 tilanteessa meillä oli ihan hyvä jakso ja oltiin ottamassa aikalisää kun Akilles pääsi tekemään 7-4 maalin, jonka jälkeen ei enää noustu. 

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä kamppailu jossa numerot vähän mairittelee Akillesta. Pelissä oli tänään tappiosta huolimatta paljon hyviä merkkejä. Positiivisesti eteenpäin!

Kampparit jatkaa ensi viikon perjantaina 22.1. Lappeenrannassa vahvan Veiterän vieraana.

Teksti: Lauri Tikanoja