Kampparit taipui Ljusdalille Ruotsin leirin päätöspelissä

Harjoitusottelu Edsbyn: LJUSDAL – KAMPPARIT 8-4 (4-2)

Kampparit kohtasi lauantaina Edsbynín treeni- ja pelileirin päätösottelussaan Allsvenskanin  Ljusdal BK:n.

Kampparit oli parin ison jään harjoituksen jälkeen selkeästi Rättvik-peliä paremmin pelissä mukana ja täysimittaisen ottelun ensimmäisen jakson 42:n peliminuutin jälkeen tilanne oli tasan 2-2. Ljusdal sai kuitenkin kaksi osumaa jakson loppuhetkillä, ja meni tauolle 4-2-johdossa.

Toinen jakso mentiin ensimmäisen jakson malliin Rättvikin ratkaistua ottelun lopullisesti viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Ottelun lopputuloksena oli ruotsalaisvoitto numeroin 8-4.

Kampparimaaleista vastasivat Eetu Karhunen kahdesti, Santeri Laitinen sekä Ville Särkkä.

Kampparit ei päässyt leirin peleihin ihan terävimmillään johtuen sairastelusta ja vammoista. Ville Hämäläinen on toipunut ensimmäisen leirin ottelun alla saamastaan aivotärähdyksestä hyvin. Joukkue sai kuitenkin paljon arvokasta ison jään tuntumaa ja pääsi ajamaa sisään nuoria pelaajia.

Joukkue matkaa huomenna kotiin ja jatkaa valmistautumista kauteen. Seuraavana on vuorossa marraskuun 9.-11. Varkaudessa pelattava Suomen Cup-turnaus. Bandyliiga käynnistyy  22.11. Hänskissä, kun televisioitavaan (Yle Areena) avausotteluun saapuu vastustajaksi Veiterä.

-LT-